Rabattkodsidan.se Loggotyp
Banner för Zalando rabattkoder och erbjudanden.
Banner för Nelly rabattkoder och erbjudanden.
Banner för Ellos rabattkoder och erbjudanden
Banner för specsavers rabattkoder och erbjudanden

Zalando Rabattkod

Zalando rabattkod 2016 erbjuder dig rabattkoder och andra erbjudanden. Vi kontrollerar alla våra Rabattkoder dagligen för att försäkra oss om att våra rabattkoder är aktuella och fungerande!

WomanProduct728x90

Rabattkoder för Zalando

2016-12-12

182

12% - Zalando

Visa Rabattkod • • • • •

12 % i 12 dagar* - Julspecial i vår outlet
*Gäller den 1-12 dec. 2016 på utvalda varor vid en best. över 1000 kr.

 

2016-12-31

4779

10% Rabatt - Zalando

Visa Rabattkod • • • • •

Exklusiv rabattkod Rabatten gäller endast nya kunder | Gäller ej redan nedsatta produkter eller artiklar från våra samarbetspartners | Vissa varumärken kan vara exkluderade.

 

Information om Zalando

Rabattkod Zalando

Zalando är ett tyskt klädföretag som grundades 2008. På bara några år har de expanderat snabbt och finns idag i ca 15 europeiska länder.

Företaget har som mål att erbjuda sina kunder ”ett brett och varierat sortiment av inspirerande och trendiga produkter”. Detta är något som verkligen speglas i deras enorma utbud då de marknadsför sig med att ha ”Sveriges största utbud”.

Förutom det mycket stora utbudet är en av de stora fördelarna med Zalando att de alltid erbjuder fri frakt och fri retur. Detta oavsett vilken summa som man handlat för. Detta är något som är väldigt uppskattat eftersom man aldrig behöver känna sig osäker på om det är rätt storlek som beställts eller om plaggen kommer att sitta snyggt. Då är det bättre att beställa några extra plagg som sedan kan skickas tillbaka. Att de dessutom alltid har 30 dagars returrätt gör saken ännu bättre.

Utbud

Zalando stoltserar med att ha ”Sveriges största utbud” och det är något som de verkligen lever upp till. De som jämför utbudet mot andra onlineföretag ser att skillnaden är enorm på vissa kategorier. Inom skinnjackor finns t.ex. över 800 olika modeller för kvinnor. Något som få andra affärer kan matcha.

Utöver kläder och skor har även Zalando en avdelning med textilier för hemmet samt en del inredning. Här hittas filtar, gardiner, lampor och sängkläder likväl som kontorsmaterial och väggdekorationer. Utbudet är stort men det är inte dessa kategorier som lever upp till ”Sveriges största utbud” utan det är snarare klädavdelningarna.

Zalando har mängder av plagg från flera av de stora klädmärkena på marknaden som till exempel Hugo Boss, Geox och Timberland. Men här finns även de mer udda märkena som endast säljs i några få butiker som exempelvis Carin Wester och Dagmar.

Rabatter och erbjudanden

I likhet med alla andra klädföretag finns det alltid reavaror att köpa för de som hela tiden letar efter riktigt bra klipp samt olika Zalando rabattkoder att använda sig av för att gör än bättre affär. Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev får man alltid nyheter om nyinkomna kläder, mode samt vad de har rea på för märken och plagg. Men nyhetsbrevet är inte bara en bra information utan gör också att man kan handla billigare. Alla som skriver upp sig på nyhetsbrevet får nämligen 100kr rabatt på nästa beställning. Hur man får denna rabatt går att läsa om på vår sida.

Utöver Zalando rabattkod finns även Nelly rabattkod där du också kan hitta kläder.

När sedan köp ska genomföras från Zalando är det alltid lönsamt att titta in hos oss några sekunder före. Zalando är nämligen ett av de företag som nästan alltid har en eller flera zalando rabattkoder aktiva. Det är främst två saker som dessa koder erbjuder. Antingen procent på hela köpet eller en fast summa i rabatt om man köper över en viss gräns. Eftersom vi alltid uppdaterar koderna går det alltid att hitta aktuella rabattkoder och läsa vad som gäller för dem hos oss.

Så använder du en Zalando rabattkod

Hur du använder en Zalando Rabattkod

Att använda sig av en rabattkod hos Zalando kan knappast bli enklare.

Direkt i varukorgen ser du en informationsruta angående rabattkoder som hos Zalando kallas för "Kuponger". Detta innebär att du handlar och checkar ut som vanligt, ända tills du kommer till sista steget.

I sista steget, eller i steg två i Zalandos utcheckning finns det en ruta med namnet "Har du en Rabattkod?". I denna ruta fyller du i den rabattkod du hittar hos oss på Rabattkodsidan.

När du fyllt i koden klickar du på "Lös in rabattkod" vilket aktiverar din angivna rabattkod på din order.

Detta är allt du behöver göra, det viktiga att tänka på är att ange din rabattkod innan du slutför din order, detta går nämligen tyvärr inte att ändra i efterhand.

Svårare än så här är det inte att använda den kod du hittar här hos Zalando, om du mot förmodan har fler frågor, tveka inte att kontakta oss.

Kunder som använder Zalando rabattkoder handlar också hos

Utgångna Zalando rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-10-25

125

10% Rabatt - REA - Zalando

Utgången rabattkod kan ej visas

*Giltig på www.zalando.se t.o.m. den 2016.10.25 på en beställning över 1000 kr | Enskilda produkter kan vara undantagna | Rabatten gäller ej produkter som säljs genom våra partners | Rabatten kan inte lösas in mot kontanter eller kombineras med andra rab

 

2016-09-30

1566

Man Rea - Zalando

Utgången rabattkod kan ej visas

Stor sommarrea på över 97000 artiklar

 

2016-09-30

1551

Dam Rea - Zalando

Utgången rabattkod kan ej visas

Stor sommarrea på över 97000 artiklar

 

2016-09-30

7107

10% Rabatt - Zalando

Utgången rabattkod kan ej visas

Exklusiv rabattkod Rabatten gäller endast nya kunder | Gäller ej redan nedsatta produkter eller artiklar från våra samarbetspartners | Vissa varumärken kan vara exkluderade.

 

2016-09-25

367

20% KVINNA - Zalando

Utgången rabattkod kan ej visas

Rabatten är giltig på www.zalando.se t.o.m. 2016-09-25 och ger 20 % rabatt ett köp över 1500 SEK | Rabatten gäller endast de här utvalda märkena: Samsoe & Samsoe, Selected Femme, Dr.Denim, Wood Wood, Hope, Twist & Tango, Vagabond, Billi Bi, Moss CPH, Roya

 

2016-09-25

227

20% MAN - Zalando

Utgången rabattkod kan ej visas

Rabatten är giltig på www.zalando.se t.o.m. 2016-09-25 och ger 20 % rabatt på ett köp över 1500 SEK | Rabatten gäller endast de här utvalda märkena: Brixtol, Rains, Nudie Jeans, Cheap Monday, Samsoe &Samsoe, Selected Homme, Royal RepubliQ, Wood Wood, Sand

 

2016-09-25

33

20% HELA BUTIKEN - Zalando

Utgången rabattkod kan ej visas

*Rabatten är giltig vid ett köp på www.zalando.se fr.o.m. 2016-09-24 t.o.m. 2016-09-25 på beställningar över 1500 kr | Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden | Vissa varumärken kan vara exkluderade

 

2016-09-07

791

25% Rabatt - Zalando

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara 25 % på upp till 50 % på Zalando. - Modefynd till fantastiska priser! 25 % extra rabatt på redan nedsatta varor - *Rabatten är giltig på www.zalando.se fr.o.m. 2016-08-30 t.o.m. 2016-09-07 och ger 25 % rabatt på beställningar över 1000 SEK | Rabatte