Zalando Rabattkod - Rabattkodsidan.se

Warehouse Sale 728x90 jpg
Lista rabattkoder från Microsoft Lista rabattkoder från Betfair Lista rabattkoder från Light In The Box Lista rabattkoder från VistaPrint Lista rabattkoder från Zoocialen Lista rabattkoder från Stor och Liten Lista rabattkoder från Hobbykompaniet Lista rabattkoder från Bokus Lista rabattkoder från Vinvaruhuset Lista rabattkoder från Halens Lista rabattkoder från Lenson Lista rabattkoder från Gymgrossisten Lista rabattkoder från Scandiwall

Zalando Rabattkod

Zalando rabattkod 2014 erbjuder dig rabattkoder och andra erbjudanden. Vi kontrollerar alla våra Rabattkoder dagligen för att försäkra oss om att våra rabattkoder är aktuella och fungerande!

Rabattkoder för Zalando

Rabattkoder för Zalando

10%

Zalando - 10%

http://www.zalando.se

10% vid köp över 750:- (En per kund/ej presentkort)

Gäller t.o.m 2014-10-31 1883

Rabattkoder för Zalando

100 kr

Zalando - 100 kr

http://www.zalando.se

Få 100:- Rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrev

Gäller t.o.m 2015-01-01 4498

Rabattkoder för Zalando

Fri Frakt

Zalando - Fri Frakt

http://www.zalando.se

Fri frakt på allt du handlar

Gäller t.o.m 2015-01-01 961

Rabattkoder för Zalando

70%

Zalando - 70%

http://www.zalando.se

Upp till 70% rabatt på utvalda produkter

Gäller t.o.m 2015-01-01 2039

Äldre arkiverade koder vars giltighet är okänd

Rabattkoder för Zalando

100 kr

Zalando - 100 kr

http://www.zalando.se

100:- Rabatt vid köp över 500:- (gäller nya kunder)

Gäller t.o.m 2013-08-31 1409

Rabattkoder för Zalando

150 kr

Zalando - 150 kr

http://www.zalando.se

150 :- Rabatt på kläder vid köp över 750:-

Gäller t.o.m 2013-09-30 1798

Rabattkoder för Zalando

20%

Zalando - 20%

http://www.zalando.se

20% rabatt på utvalda skolkläder

Gäller t.o.m 2013-08-30 575

Rabattkoder för Zalando

100 kr

Zalando - 100 kr

http://www.zalando.se

100:- Rabatt på din första beställning

Gäller t.o.m 2013-10-31 1408

Rabattkoder för Zalando

20%

Zalando - 20%

http://www.zalando.se

20% Rabatt på alla träningsskor och träningskläder

Gäller t.o.m 2013-10-01 783

Rabattkoder för Zalando

20%

Zalando - 20%

http://www.zalando.se

Black Friday! 20% På hela sortimentet

Gäller t.o.m 2013-11-29 862

Rabattkoder för Zalando

20%

Zalando - 20%

http://www.zalando.se

20% på mängder av utvalda produkter

Gäller t.o.m 2013-12-08 545

Rabattkoder för Zalando

20%

Zalando - 20%

http://www.zalando.se

20% Rabatt på utvalda stövlar och boots för dam

Gäller t.o.m 2013-12-15 358

Information om Zalando

Rabattkod Zalando

Zalando är ett tyskt klädföretag som grundades 2008. På bara några år har de expanderat snabbt och finns idag i ca 15 europeiska länder. Företaget har som mål att erbjuda sina kunder ”ett brett och varierat sortiment av inspirerande och trendiga produkter”. Detta är något som verkligen speglas i deras enorma utbud då de marknadsför sig med att ha ”Sveriges största utbud”.

Förutom det mycket stora utbudet är en av de stora fördelarna med Zalando att de alltid erbjuder fri frakt och fri retur. Detta oavsett vilken summa som man handlat för. Detta är något som är väldigt uppskattat eftersom man aldrig behöver känna sig osäker på om det är rätt storlek som beställts eller om plaggen kommer att sitta snyggt. Då är det bättre att beställa några extra plagg som sedan kan skickas tillbaka. Att de dessutom alltid har 30 dagars returrätt gör saken ännu bättre.

Utbud

Zalando stoltserar med att ha ”Sveriges största utbud” och det är något som de verkligen lever upp till. De som jämför utbudet mot andra onlineföretag ser att skillnaden är enorm på vissa kategorier. Inom skinnjackor finns t.ex. över 800 olika modeller för kvinnor. Något som få andra affärer kan matcha.

Utöver kläder och skor har även Zalando en avdelning med textilier för hemmet samt en del inredning. Här hittas filtar, gardiner, lampor och sängkläder likväl som kontorsmaterial och väggdekorationer. Utbudet är stort men det är inte dessa kategorier som lever upp till ”Sveriges största utbud” utan det är snarare klädavdelningarna.

Zalando har mängder av plagg från flera av de stora klädmärkena på markanden som till exempel Hugo Boss, Geox och Timberland. Men här finns även de mer udda märkena som endast säljs i några få butiker som exempelvis Carin Wester och Dagmar.

Rabatter och erbjudanden

I likhet med alla andra klädföretag finns det alltid reavaror att köpa för de som hela tiden letar efter riktigt bra klipp. Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev får man alltid nyheter om nyinkomna kläder, mode samt vad de har rea på för märken och plagg. Men nyhetsbrevet är inte bara en bra information utan gör också att man kan handla billigare. Alla som skriver upp sig på nyhetsbrevet får nämligen 100kr rabatt på nästa beställning. Hur man får denna rabatt går att läsa om på vår sida.

När sedan köp ska genomföras från Zalando är det alltid lönsamt att titta in hos oss några sekunder före. Zalando är nämligen ett av de företag som nästan alltid har en eller flera rabattkoder aktiva. Det är främst två saker som dessa koder erbjuder. Antingen procent på hela köpet eller en fast summa i rabatt om man köper över en viss gräns. Eftersom vi alltid uppdaterar koderna går det alltid att hitta aktuella rabattkoder och läsa vad som gäller för dem hos oss.

Nyhetsbrev för rabattkoder

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på alla nya aktuella rabattkoder och erbjudanden via mail. Ange endast din mailadress nedan.

Om rabattkodsidan.se

På rabattkodsidan.se ger vi dig bra möjligheter till fina rabatter och sänkta priser! Hjälp oss bli bättre genom att bidra med en rabatt du har fått tillgång till och få möjlighet till att vinna fina priser

Om våra rabattkoder

Alla våra rabattkoder som presenteras på denna webbplats kommer ifrån respektive företag vilket innebär att vi inte kan ansvara för om de fungerar eller ej.

Vi utgår ifrån att företagen anger korrekt information angående gilltighetstid och rabattkod.

Har du aldrig tidigare använt dig av en rabattkod så är det mycket enkelt. Exakt hur du använder rabattkoderna på denna webbplats kan variera från företag till företag, men kort och gott så kopierar du rabattkoden från vår webbplats och skriver in den i samband med betalningen på företagets webbplats. Vid mer konkreta frågor angående användandet av rabattkoder hänvisar vi till respektive företag.