Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Ving

Ving Rabattkoder 2020

Alla aktuella Ving rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Ving

Rabattkod Ving

Ving företaget för din semester. Det är på 50-talet som de första turisterna från Sverige fick testa på ett helt nytt sätt att semestra – att åka på charter. Mitt under samma årtionde bildades även Ving som 1956 erbjöd sin första charterresa - en bussresa till Italien. Året efter erbjöd de svensken att åka med på flygcharter och charterresorna började allt mer ta den form som vi idag är vana att se dem.

Under 1980-talet var chartern som störst, inte bara för Ving utan för alla resebolag som siktade in sig på resor till solen. Var tredje svensk som åkte på charter valde då att åka med just detta företag. Sedan dess har chartern sakta men säkert tappat mark. Det är fortfarande tusentals svenskar som åker på charter varje år men det har även kommit nya trender inom resebranschen. Trender som tydligt syns i utbudet hos Ving.

Idag är Ving en av Sveriges ledande researrangörer och erbjuder resor till över 500 resmål över hela världen. Över 50 länder är representerade bland deras destinationer så steget har alltså tydligt tagits från att erbjuda ett stort utbud av charterresor till att ha reser för alla smaker.

Den affärsidé som Ving vill att hela deras koncept ska vila på är att de ska ”producera och sälja semesterresor som ger våra kunder de bästa veckorna på året”. Detta genom att erbjuda allt från spännande resor till mer avslappnande och allt från cityhelger till långvistelser.

 

Utbud

 

Ving förknippas fortfarande med just charterresor i första hand. Det är inte så konstigt då företaget näst intill dominerat chartermarknaden under flera årtionden och är fortfarande extremt stora på detta. De som bokar charter har även möjlighet att redan innan avresan bestämma vilka utflykter man vill åka med på som reseledarna från Ving anordnar på plats. En mycket bra möjlighet för att kunnat läsa om dessa utflyktsmål för att sedan få en svensk guide som berättar och guidar på plats.

Men Ving är inte bara charter. De arrangerar allt från paketresor med flyg och hotell till enbart flygbiljetter eller hotellnätter och utflykter. Detta oavsett om man vill bo New York eller Aten, i Asien eller Afrika.

 

Rabatter och Erbjudanden

 

Att resa kostar en hel del. Även om en billig resa beställs handlar det om åtskilliga tusen och därtill ska pengar tas med till mat och nöjen. Att då försöka spara på det som går är en mycket bra idé. Detta utan att behöva tumma på semesterupplevelsen.Att spara några hundra kronor är fullt möjligt med de rabattkoder som Ving ofta erbjuder sina kunder att använda och som vi självklart presenterar på vår sida. Dessa koder brukar vanligtvis ge en rabatt på 500-1000kr och då på enbart på speciella resmål som tex 500kr rabatt på alla resor till Sydamerika.

De som har ICA kort kan dessutom spara ännu mer. Ving ger nämligen alltid minst 600-750kr rabatt om boknings sker online och resenäraren har detta kort. Det bästa av allt är att denna rabatt alltid går att kombinera med andra rabatter, d.v.s. de som vi annonserar. Tack vare det är det över tusen kronor som man kan spara genom olika rabatter tillsammans. Pengar som kan läggas på mat och nöjen på resan.

Kunder som använder rabattkod från Ving handlar också hos

Utgångna Ving rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

465

- Ving

Utgången rabattkod kan ej visas

Här hittar du alla Vings aktuella erbjudanden just nu! Spara upp till 40% på resor.

 

2017-01-01

429

- Ving

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara 600-750kr när du som ICA-medlem bokar resa!

 

2016-01-01

627

- Ving

Utgången rabattkod kan ej visas

Ska du ut å resa? Ving har ju nu mängder av erbjudanden som ger dig upp til 50% rabatt!

 

2014-04-19

654

- Ving

Utgången rabattkod kan ej visas

500:- i webbrabatt hela vintern

 

2014-01-01

560

- Ving

Utgången rabattkod kan ej visas

250:- Rabatt för alla över 55 år

 

2014-01-01

564

- Ving

Utgången rabattkod kan ej visas

500:- i trogen kund-rabatt på cityresor

 

2013-11-02

715

- Ving

Utgången rabattkod kan ej visas

500:- i webbrabatt hela sommaren