Rabattkodsidan.se Loggotyp
Banner för Zalando rabattkoder och erbjudanden.
Banner för Nelly rabattkoder och erbjudanden.
Banner för Ellos rabattkoder och erbjudanden
Banner för specsavers rabattkoder och erbjudanden

Ur&Penn Rabattkod

Ur&Penn rabattkod 2017 erbjuder dig rabattkoder och andra erbjudanden. Vi kontrollerar alla våra Rabattkoder dagligen för att försäkra oss om att våra rabattkoder är aktuella och fungerande!

Rabattkoder för Ur&Penn

 

Information om Ur&Penn

Ur & Penn är ett företag som funnits med på marknaden ända sedan 1943. Det startades av Erling Persson, som även är mannen bakom H & M, och ända sedan starten har detta företag sett till att klä den svenska befolkningens handleder med snygga och prisvärda klockor.

Det är inte endast klockor som vi hittar hos Ur & Penn, utan även smycken och accessoarer är med bland de produkter som vi kan hitta här. Det är med andra ord en riktigt härlig nätbutik där man kan lägga alla möjliga kul små piffiga produkter i sin varukorg.

Deras produkter passar både till vardags och till fest, så oavsett vad man behöver så kan man hitta en lämplig produkt här!

Affärsidén är enkel – att erbjuda både klockor, smycken och accessoarer till bra priser. De kan hålla nere priserna genom att de säljer varumärken som de själva distribuerar, designar och tillverkar.

Utbud

I utbudet hittar vi produkter i kategorierna Herrklockor, Damklockor, Smycken och Accessoarer. Man kan även söka efter produkter i kategorierna Varumärken, Outlet och Presenter.

Ur & Penn har någonting för alla, oavsett om det är ett par örhängen, en klocka, solglasögon, ett mobilskal, armband, nagellack eller ett läppglans man är ute efter.

Man kan utan svårigheter hitta produkter hos Ur & Penn som passar ens plånboks storlek, oavsett om den är lite mindre. De håller alltså vad de lovar i sin affärsidé!

Rabattkoder & Erbjudanden

Ur & Penn har ett nyhetsbrev som man kan se till att registrera sig för. På detta sätt så kan man vara säker på att man aldrig missar en rabattkod och kampanjer.

Genom att följa dem på Facebook och på Instagram så tar man också del av tävlingar, inspiration och erbjudanden av olika slag, så det lönar sig verkligen att se till att följa Ur & Penn.

Naturligtvis kan man, som med så många andra företag, även hitta rabattkoder och erbjudanden på andra sajter. Det är alltså en bra rekommendation att följa att se till att vara uppmärksam innan man gör sina inköp hos Ur & Penn så att man garanteras det bästa priset på varan man köper.

Kunder som använder Ur&Penn rabattkoder handlar också hos

Utgångna Ur&Penn rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-03-04

4

Erbjudande - Ur&Penn

Utgången rabattkod kan ej visas

Veckans vara för bra pris hos Ur&Penn!

 

2017-01-07

3

Erbjudande - Ur&Penn

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 70% rabatt på klockor, smycken och accessoarer

 

2017-01-01

327

15% - Ur&Penn

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara 15% på ditt köp av klockor eller accessoarer!

 

2017-01-01

313

Erbjudande - Ur&Penn

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara upp till 60% på accessoarer från Montini!

 

2016-11-27

0

Rabattkod - Ur&Penn

Utgången rabattkod kan ej visas

20% på allt i webbshoppen

 

2016-01-01

537

70% - Ur&Penn

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 70% rabatt på klockor

 

2016-01-01

521

70% - Ur&Penn

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 70% på silversmycken

 

2015-01-01

300

Fri Frakt - Ur&Penn

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 100:-