Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Upplevelse

Upplevelse Rabattkoder 2020

Alla aktuella Upplevelse rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Upplevelse

Rabattkod Upplevelse

Upplevelse.com har de perfekta presenterna. Här hittar du roliga upplevelser för en, två eller flera personer i grupp. Med ett handplockat utbud försöker man på upplevelse.com hitta olika upplevelser som passar de flesta. Om du ska köpa en upplevelse i present till någon annan kan det vara bra att veta att upplevelsen har fri bytesrätt och levereras i en fin presentbox. Inom ett år måste presentkortet utnyttjas.

Oavsett vilken typ av upplevelse som du söker kommer du nog att hitta någon som du gillar hos upplevelse.com. De har upplevelser inom mat och dryck, hälsa och skönhet, motor och adrenalin, sport och fritid och kultur och livsstil. En presentbox från upplevelse.com passar fint som present både till gammal som ung. För vad passar bättre än en luftballongstur i 60-årspresent, en middag för två till någon som du tycker om eller en häftig skärmflygning till syrran när hon fyller 25? Ska du på bröllop, födelsedagsfirande eller en studentskiva hittar du säkert något som passar att ge bort.

Vet du inte vad du vill ge bort för upplevelse kan du låta mottagaren bestämma själv, genom att ge bort ett presentkort istället. När du har hittat en upplevelse som du vill köpa väljer du för hur många den ska gälla och klickar på köp. Kolla om det finns några giltiga rabattkoder som du kan använda dig av i köpet.

Är du på jakt efter någon speciell upplevelse? Kansk en spaweekend. I så fall sammarbetar vi med webbplatsen Spaweekendhotell.se där du kan jämföra spa hotell i Sverige!

Rabatter och Erbjudanden

 

Med en rabattkod kan du en rabatt eller något extra med ditt köp. I kassan fyller du i till vem som ska få presentboxen eller ett värdebevis som skickas via e-post. Den som får presentboxen kan sedan lätt lösa in den via upplevelse.com genom värdenumret som finns i boxen. Behöver du hjälp har de en kundtjänst som du når både via e-post och via telefon. Upplevelse.com försöker alltid att hitta de lägsta priserna och om du hittar ett lägre pris än det du har betalt får du, om du anmäler det inom 14 dagar, tillbaka mellanskillnaden.

Upplevelse.com grundades 2009 med tanken att skapa minnen för livet. De hoppas på att med låga priser erbjuda minnesvärda upplevelser som passar bra som presenter.

Men som förstås även går att köpa till sig själv.

Kunder som använder rabattkod från Upplevelse handlar också hos

Utgångna Upplevelse rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

280

- Upplevelse

Utgången rabattkod kan ej visas

Ge bort en upplevelse i present!

 

2016-01-01

275

- Upplevelse

Utgången rabattkod kan ej visas

25% rabatt på alla upplevelser, gäller tillsvidare

 

2013-08-01

353

- Upplevelse

Utgången rabattkod kan ej visas

10% rabatt på alla upplevelser.