Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Travelbird

Travelbird Rabattkoder 2020

Alla aktuella Travelbird rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Travelbird

TravelBird är ett onlinebaserat reseföretag som erbjuder skräddarsydda resor och upplevelser. Företaget grundades år 2010 i Holland och arbetar från huvudstaden Amsterdam, men är redan aktivt i 17 europeiska länder med över 600 anställda. TravelBird Sverige lanserades på alla hjärtans dag 2014 och är redan populärt bland svenska resenärer, med bokningar till resmål världen över - från attraktiva minisemestrar inom landet till europeiska storstadsresor, långväga rundresor och allt däremellan.

Idén bakom företaget

TravelBirds framgång kan härledas till en enkel idé: Att resa ska vara roligt! Detta handlar inte bara om bra resmål och konkurrenskraftiga priser, utan om att göra hela processen av att åka på semester så enkel, smidig och stressfri som möjligt - från början till slut. Kategorierna på hemsidan gör det lätt att hitta alla erbjudanden som faller under den typ av resa du är intresserad av just nu, vare sig det är 'mat & kultur', 'solresor', 'resor med flyg' eller någonting annat. Genom att erbjuda ett brett och prisvärt utbud av möjliga resmål, varierade paket och kombinationer, samt en smidig bokningsprocess och lättillgänglig, personlig kundservice, gör TravelBird din semester till en dans på rosor (ibland bokstavligen!).

Drömresor och erbjudanden

Företaget fokuserar på att leverera varierade destinationer och resepaket för att du ska kunna hitta just din drömresa - med bästa möjliga rabatt! Föredrar du en aktiv semester över lugn och ro? Gillar du att måltider, aktiviteter och transfers är planerade i förväg eller letar du hellre själv? Söker du solsken, sportevent, den perfekta familjesemestern eller något helt annat? Hos TravelBird finns något för alla! Varje dag lanserar TravelBird Sverige 6 nya spännande erbjudanden, som går att hitta på hemsidan www.travelbird.se och som även skickas via e-post direkt till de som väljer att följa reseföretagets nyhetsbrev, för att inte missa ett perfekt erbjudande till ett attraktivt pris. Om du inte hittar din drömresa hos TravelBird idag, gör du det garanterat en annan dag!

Kunder som använder rabattkod från Travelbird handlar också hos

Utgångna Travelbird rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-04-29

8

- Travelbird

Utgången rabattkod kan ej visas

200 kr rabatt på resor från TravelBird

 

2016-12-30

380

- Travelbird

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 50% rea på resor till städer i Europa

 

2016-12-30

373

- Travelbird

Utgången rabattkod kan ej visas

50% rabatt på weekendresor

 

2015-05-31

236

- Travelbird

Utgången rabattkod kan ej visas

Har du alltid drömt om att se en opera i Italien? Spendera då 6 dagar i Romeo och Julias hemstad på 4-stjärnigt hotell med frukost, vinprovning, 1x 4-rätters middag, wellness och operabiljetter.

 

0000-00-00

137

- Travelbird

Utgången rabattkod kan ej visas

5 Stjärnigt hotell i budapest