Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Timarco

Timarco Rabattkoder 2020

Alla aktuella Timarco rabattkoder och erbjudanden under maj 2020

 

Information om Timarco

Det finns vissa saker som vi alla använder oss av och underkläder är en sådan sak. Att kunna köpa underkläder i nätbutiker är väldigt smidigt då man på så sätt slipper springa runt i vanliga butiker och leta upp exempelvis en behå som passar.

Timarco är en trygg e-handel butik där man som kund kan räkna med att saker och ting sköts på ett korrekt sätt. Här kan man exempelvis alltid lita på att kundtjänsten svarar och återkopplar snabbt, vilket är viktigt för att man som kund ska känna sig trygg i sin shopping.

På Prisjakt får Timarco 9.41/10 i kundomdöme, vilket är väldigt högt, så Timarco är en nätbutik som man kan räkna med i vått och torrt. Skulle du känna dig osäker så kan du ta dig en titt på kundrecensioner så att du får koll på hur andra kunder upplevt Timarco.

Utbud

Vad gäller Timarcos utbud så är detta en butik som verkligen har något för alla! På Timarco finns det underkläder som passar både kvinnor och män och det finns en mängd olika storlekar.

I många fall kan det vara svårt att hitta rätt underkläder om man som kvinna är petit eller plus size, men på Timarco finns det många behåar av kända varumärken som går från 65 A upp till storlek 95 G, vilket gör att de allra flesta kan hitta något som passar.

Man kan enkelt söka efter den produkt man vill ha utifrån kategorierna som finns på sidan. Kategorierna man kan välja produkter från är bland andra Underkläder, D+ Kupa, Mamma, Sport-bh och Strumpor.

Man kan även söka varor från kategorierna Nyheter, Bästsäljare och Varumärken, vilket gör att man på ett enkelt sätt kan hitta det man söker hos Timarco.

Rabattkoder & Erbjudanden

Timarco har en egen avdelning som de kallar Premium Outlet. Här finns det mängder av nedsatta varor att välja mellan.

Man kan även passa på att registrera sig för deras nyhetsbrev för att vara på den säkra sidan vad gäller information om nyheter och erbjudanden.

Naturligtvis finns det alltid en trevlig överraskning i form av minst en rabattkod knuten till Timarco även här hos oss på Rabattkodsidan!

Kunder som använder rabattkod från Timarco handlar också hos

Utgångna Timarco rabattkoder vars giltighet är okänd

2020-04-05

4

- Timarco

Utgången rabattkod kan ej visas

Gäller på ord. priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej på Calvin Klein och Spanx

 

2020-02-16

37

- Timarco

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2020-01-26

0

- Timarco

Utgången rabattkod kan ej visas

Gäller vid köp över 399 kr, Erbjudandet gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej på Calvin Klein och Spanx.

 

2020-01-19

3

- Timarco

Utgången rabattkod kan ej visas

Erbjudandet gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej på Calvin Klein och Spanx.​​ ​

 

2019-11-17

0

- Timarco

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2019-11-10

0

- Timarco

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2019-09-29

0

- Timarco

Utgången rabattkod kan ej visas

Erbjudandet gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej på Calvin Klein och Spanx.​​​

 

2019-08-16

20

- Timarco

Utgången rabattkod kan ej visas