Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Tidningskungen

Tidningskungen Rabattkoder 2020

Alla aktuella Tidningskungen rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Tidningskungen

Rabattkod Tidningskungen

Hos tidningskungen hittar du över 1600 olika tidningar att välja mellan. Du hittar säkert någon tidning som faller dig i smaken oavsett vilka intressen som du har. För att du ska hitta rätt bland alla tidningstitlar kan du sortera dessa efter vilken kategori de tillhör. Här hittar du bland annat familj och barn, serietidningar, fitness, mat och vin, finans, data och teknik. Du kan också sortera tidningarna efter vilka som säljer bäst eller om det ingår någon premie i köpet. Kolla om det finns några rabattkoder innan du gör din beställning.

Tidningskungen.se har också ett abonnemang som de kallar för Flex. Med det kan du välja tre tidningar och betalar sedan en viss summa varje månad. Du får byta tidningar så ofta som du vill, det är alltså ett bra sätt att om du gillar att testa nya tidningar eller vill kunna byta prenumeration då och då. På så sätt kan du testa de allra nyaste tidningarna och se om det är något för dig. Flex passar också bra för familjer där alla kan få vara med och välja tidningar.

 

Utbud

 

Vill du ge bort en present är tidningskungen.se ett bra ställa att titta på. Deras omfattande utbud erbjuder något för de flesta. Och en prenumeration är en uppskattad present som mottagaren kan njuta av under lång tid. En prenumeration från Tidningskungen passar dessutom bra oavsett ålder på den som fyller år eller ska firas av annan anledning. Vet du inte vilken tidning som du ska välja kan du istället välja att köpa ett presentkort. Den som får presentkortet kan sen själv gå in på tidningskungen.se och välja vilken tidning hon eller han vill börja prenumerera på. Dessutom kan personen istället välja en pocket eller ljudbok om den hellre vill ha det. Vill du hjälper Tidningskungen till med att skicka hem ett fint presentkort till den som ska få det.

Tidningskunden har funnits sedan 2001 och finns i dag i Sverige, Norge och Finland. Alla prenumerationer som köps via tidningskungen.se är tidsbestämda. Det innebär att de avslutas automatiskt efter det att du fått alla de tidningar som du har betalt för. Fyll i eventuella rabattkoder innan du köper din prenumeration.

Kunder som använder rabattkod från Tidningskungen handlar också hos

Utgångna Tidningskungen rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-30

322

- Tidningskungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Stor vårrea: 39-59 kr på många prenumerationer!

 

2016-01-01

578

- Tidningskungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 80% på mängder av olika tidningar

 

2016-01-01

764

- Tidningskungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt på allt du handlar

 

2013-10-01

477

- Tidningskungen

Utgången rabattkod kan ej visas

81% Rabatt på tidningen Journal

 

2013-10-01

477

- Tidningskungen

Utgången rabattkod kan ej visas

60% Rabatt på tidningen Allt I Hemmet

 

2013-09-01

427

- Tidningskungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Beställ valfri prenumeration och få 200:- hos Mathem.se