Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Streelab

Streelab Rabattkoder 2020

Alla aktuella Streelab rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Streelab

Streetlab är en webshop med fokus på skateboardprodukter samt sneakers och streetfashion. Streetlab etablerades i Malmö av ett gäng skateboardåkare och har sedan starten i 2001 jobbat hårt på att erbjuda sina kunder marknadens bästa utbud av kläder, sneakers, skateboards, accessoarer och tillbehör. Dessutom är bra och personlig service högsta prioritet och lägger grund för hela företagets filosofi.

Vårt team består även utav några av landets bästa skateboardåkare och tillsammans skapar vi länken mellan skateboardåkare och den lokala skateboardscenen.

I webshoppen finner du bl.a. byxor, jackor, kepsar, hoodies, sweatshirts och skor. Du hittar även allt du behöver för den bästa skateboardupplevelsen: brödor, truckar, hjul, kullager m.m. Vi går efter att erbjuda de bästa produkterna till ett schyst pris. Vi har även ofta rea och rabatt på våra produkter och varumärken, så att du även göra ett kap till ett reducerat pris. Vi har dessutom en junior kollektion på våra sneakers med storlekar och modeller till de mindre åkarna.

Streetlab.nu är inte bara en webshop med grymt sortiment inom skate och streetfashion, men även en plattform för skateboardälskare där gemenskap, passion och inspiration är i fokus.

Med vår långa erfarenhet i branschen är vi välkända inom skateboradscenen och via vår blogg försöker vi inspirera våra kunder och följare till allt som har med kläder, sneakers och brädåkandet att göra.

Vi har produkter från alla de kändaste varumäken: Ace, Adidas Skateboarding, Alis, Carhart WIP, Converse Skateboarding, Dickies, Emerica, Independent, Trasher, WeSC, Flip, Vans, Nike SB och många fler. Hos oss kan du köpa en komplett skateboard eller delar till en så du kan bygga din egna. Våra experter är alltid redo att ge dig ett gott råd och vi hör gärna ifrån dig, både via shoppen och sociala medier.

Kunder som använder rabattkod från Streelab handlar också hos