Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Stor och Liten

Stor och Liten Rabattkoder 2020

Alla aktuella Stor och Liten rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Stor och Liten

Stor och Liten är ett företag som sett till att göra varenda unge glad ända sedan 1975. Från början fanns Stor och Liten endast i Stockholm, men då det var en sådan stor succé så kom företaget att öppna upp fler butiker runt om i landet.

Under 2000 togs Stor och Liten över av ett annat företag och försvann under ett par år från marknaden, men under 2011 lanserades Stor och Liten på nätet, vilket har kommit att bli en lika stor succé som när företaget öppnade upp sin första butik i Stockholm under 1970- talet.

Leksaker är ju en sådan sak som vi alla förknippar med barn och glädjerop och endast att gå in i en leksaksbutik, vare sig det handlar om en vanlig fysiskt butik eller en nätbutik, gör att vi vuxna också blir på bra humör!

Utbud

I utbudet hos Stor och Liten hittar vi massor av kända varumärken och här kan man köpa leksaker både från Fisher Price, Barbie, Alga, Brio, Lego, Micki med mera.

Kategorier man kan söka utifrån är Kalas & Maskerad, Leksaker, Sport & Utelek, Barn & Baby, Inredning, Teknik & Gadgets, Varumärken och Outlet. Det är med andra ord lätt att hitta i det stora utbudet, oavsett vad man är ute efter.

Oavsett om det är leksaker för minstingarna i familjen, eller om det är för de lite större barnen så kan man räkna med att hitta det här. Då det finns produkter som även lämpar sig för ett kalas så kan man passa på att köpa både presenter och roliga ballonger, tallrikar med mera hos Stor och Liten.

Rabattkoder & Erbjudanden

Förutom att man hittar mängder av produkter i deras Outlet, så har de även ett nyhetsbrev som man gör rätt i att prenumerera på. Med Stor och Liten nyhetsbrev kan du vara säker på att få både nyheter, en trevlig rabattkod, information om kampanjer och erbjudanden.

Här hos oss på rabattkodsidan hittar du alltid erbjudanden och rabattkoder till Stor och Liten, så det är bara att besöka oss och ta med rabattkoden till butiken för ett extra förmånligt pris på de leksaker du köper.

Kunder som använder rabattkod från Stor och Liten handlar också hos

Utgångna Stor och Liten rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

323

- Stor och Liten

Utgången rabattkod kan ej visas

70% rabatt på massor av varor!

 

2017-01-01

335

- Stor och Liten

Utgången rabattkod kan ej visas

Leksaksrea Spara stort!

 

2016-01-01

445

- Stor och Liten

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 400:-

 

2016-01-01

526

- Stor och Liten

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 50% på mängder av produkter

 

2014-05-20

300

- Stor och Liten

Utgången rabattkod kan ej visas

10% rabatt på hela sortimentet