Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Solglasögondirekt.se

Solglasögondirekt.se Rabattkoder 2020

Alla aktuella Solglasögondirekt.se rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Solglasögondirekt.se

Solglasögondirekt.se säljer moderna och prisvärda solglasögon för både honom och henne gammal som ung. Vi har ett stort antal modeller och allt finns i lager för omgående leverans.

 

Vi erbjuder smidiga betalningssätt som faktura, kort eller direktbetalning. Vi har snabba leveranser och skickar normalt din beställning senast dagen efter. Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd och erbjuder därför våra kunder 30 dagar ångerrätt.

Solglasögondirekt.se har inriktat sig på att sälja främst noname solglasögon, alltså solglasögon utan varumärken eller mindre kända varumärken. Men som ändå håller bra kvalité. Det vi har upptäckt är att man sliter väldigt mycket på ett par solglasögon och även om man köper ett par högkvalitativa märkessolglasögon så tappar man dem, repar glaset eller blir omoderna inom något år.

Alternativt att man helt enkelt vill byta stil. Att då lägga tusentals kronor på ett par nya solglasögon är inte alltid det roligaste. Vi erbjuder ni våra kunder genom Rabattkodsidan.se hela 20% rabatt på hela ordersumman exklusive eventuell fraktkostnad. Så passa på att göra ett bra köp på våra redan låga priser.

Kunder som använder rabattkod från Solglasögondirekt.se handlar också hos