Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för SoffaDirekt

SoffaDirekt Rabattkoder 2020

Alla aktuella SoffaDirekt rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om SoffaDirekt

SoffaDirekt grundades på idén att kunna erbjuda de svenska konsumenterna bättre priser genom att skippa de mellanhänder som gör att priserna stiger. Hos SoffaDirekt köper man möbler direkt från fabriken, vilket alltså gör att priserna blir därefter.

SoffaDirekt öppnade upp sin webbutik under år 2012 och idag är kunderna privatpersoner och företag istället för möbelkedjor. Vem som helst kan handla sina möbler från SoffaDirekt, så det är bara att fönstershoppa runt på sajten tills man hittar någonting man gillar.

På SoffaDirekt talar man hur man vill erbjuda ”enkelhet, konkurrenskraftiga priser och en hög kundnöjdhet”. Detta är inte endast tomma ord, utan SoffaDirekt levererar vad de säger sig leverera.

SoffaDirekt har blivit väldigt uppmärksammade på grund av sina obemannade butiker, men även själva konceptet i sin helhet har gjort att SoffaDirekt fått mycket positiv uppmärksamhet.

Utbud

I utbudet hos SoffaDirekt hittar man både soffor, sängar, utemöbler, mattor, fåtöljer, tv-bänkar med mera. Det är alltså inte endast soffor som man kan köpa från SoffaDirekt.

När det kommer till sortimentet så finns det mängder av olika typer inom varje kategori, så det är inte svårt att hitta någonting so man gillar. Oavsett smak så finns det både soffor, sängar och andra möbler som man kan trivas med och tycka om länge och väl.

Rabattkoder & Erbjudanden

SoffaDirekt har en egen kategori för Outlet och här hittar man många bra rabatterade möbler. Det kan in många fall vara som så att man har tur och hittar någonting som man gillar på en outlet, så det skadar aldrig att ta sig en titt där först.

På SoffaDirekt möts man även av olika erbjudanden emellanåt och dessa är ofta väldigt förmånliga. Har man tur så hittar man exakt det man är ute efter till kampanjpris och det är ju aldrig fel!

Förutom butikens egna kampanjer och erbjudanden av olika slag så har även vi här på Rabattkodsidan bra och förmånliga rabattkoder som är gällande hos SoffaDirekt.

Med en av våra rabattkoder så kan du se fram emot riktigt bra prissänkningar och det är ju passande för möbler då de ofta kostar lite mer än vanliga vardagliga inköp som vi gör.

Kunder som använder rabattkod från SoffaDirekt handlar också hos

Utgångna SoffaDirekt rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-11-27

1

- SoffaDirekt

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2017-01-01

309

- SoffaDirekt

Utgången rabattkod kan ej visas

Möbel outlet -50% på soffor, fåtöljer, stolar, bord och sängar!

 

2017-01-01

316

- SoffaDirekt

Utgången rabattkod kan ej visas

Fraktfria möbler!

 

2016-01-01

474

- SoffaDirekt

Utgången rabattkod kan ej visas

SoffaDirekt erbjuder dig alltid fri frakt, Ingen rabattkod krävs

 

2016-01-01

414

- SoffaDirekt

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 60% rabatt på mängder av olika produkter hos SoffaDirekt