Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för SmslånOnline.se

SmslånOnline.se Rabattkoder 2019

Alla aktuella SmslånOnline.se rabattkoder och erbjudanden under oktober 2019

 

Information om SmslånOnline.se

Bakom SmslånOnline.se finns Språksam AB, ett norrländskt familjeföretag från Skellefteå som grundades 1994.

Genom åren har företaget haft flertalet olika inriktningar, men sedan 2005 har det mesta handlat om Internetmarknadsföring. Den mest kända webbplatsen i domänportföljen är förmodligen SmslånOnline.se – en sajt om smslån som tog sig an konkurrenterna i branschen på ett något annorlunda sätt. Tanken var att mer öppenhet i en nisch där de flesta andra aktörerna var anonyma skulle leda till bättre förtroende och en marknadsföringsmässig fördel inte bara vad gäller hur man uppfattas av besökaren utan även hur man skulle uppfattas av Google – världens viktigaste sökmotor.

SmslånOnline.se som startade på allvar i januari 2013 erbjuder inte själva några lån utan lägger helt och hållet fokus på att jämföra befintliga smslån samt informera. Företaget ökade sin omsättning flera gånger om mellan 2014 och 2015 vilket visar att idén knappast var alldeles tokig.

Lärorikt om smslån

Målet var redan från början att ”skapa någonting bättre” i en hyperkapitalistisk bransch. Webbplatsen berättar utförligt hur allt startade, från den första idén till konstruerandet av ett verktyg som till stor del var orsaken till att en mängd oseriösa aktörer kastades ut ur Googles index på några dagar, till att bli ett guldvänföretag till Barncancerfonden.

Nuförtiden handlar webbplatsen mest om det mest självklara: smslån. Ett stort fokus har lagts på att förklara både för- och nackdelar med smslån. Du hittar bl.a. en artikel ”Vad är sant om smslån?” som förklarar hur olika vissa låneprodukter kan vara trots att de alla benämns smslån och hur viktigt det är att förstå sig på olika upplägg innan du dömer ut ett upplägg helt och hållet. Till din hjälp visas grafer över olika lånebelopp som är vanliga inom smslån. Ett exempel ges där en journalist jämför ett lån där du i ena fallet lånar av Swedbank och där du i det andra fallet tar ett smslån och kommer fram till slutsatsen att banken är mycket billigare. Artikeln motbevisar detta påstående. Bland annat nämns att det vanligaste lånebeloppet för snabblån är 5000 kronor och att det skulle bli en helt annan sak att jämföra på rättvisa villkor. Exemplet visar att snabblånet plötsligt är billigare i flera månader än hos Swedbank när du lånar den summa och den period som snabblånet faktiskt är avsett för.

På SmslånOnline.se hittar du mycket information om hur lån fungerar i största allmänhet. Sajten varnar för riskerna vilket är bra och du kan själv räkna på kostnadsutvecklingen för olika upplägg med diverse lånekalkylatorer som hittas på sidan. Här hittar du förmodligen också Sveriges mest skruvade artiklar om effektiva räntor som ger en inblick i att effektiv ränta inte är så självklar som du kanske trodde.

Sajten varnar även för förlängningar och är noga med att poängtera att företagen som erbjuder lån utan ränta för nya kunder oftast är de som även har den mest aggressiva kostnadsutvecklingen. Det är precis dessa erbjudanden som du hittar på den sidan. Tänk därför till en extra gång innan du lånar – och ta inget lån som du inte har råd att betala tillbaka.

Kunder som använder rabattkod från SmslånOnline.se handlar också hos

Utgångna SmslånOnline.se rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-10-10

40

- SmslånOnline.se

Utgången rabattkod kan ej visas