Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för SkickaTårta.se

SkickaTårta.se Rabattkoder 2020

Alla aktuella SkickaTårta.se rabattkoder och erbjudanden under maj 2020

 

Information om SkickaTårta.se

Rabattkod Skicka Tårta

Med SkickaTårta.se kan du enkelt överraska dem du tycker om. Även om de bor långt bort kan du se till att de får en riktigt god överraskning vid sin dörr. SkickaTårta.se jobbar tillsammans med över 400 konditorier runt om i Sverige och kan på så sätt se till att du kan skicka en tårta till någon du tycker om, oavsett var personen bor. När du har bestämt dig för att skicka en tårta ska du kolla om det finns några rabattkoder som du kan använda. Med en rabattkod blir ditt köp billigare. Tårtorna levereras till alla orter i Sverige och bakas av en lokal konditor samma dag som du vill att den skickas. Det gör att tårtan alltid är härligt färsk när den levereras med hjälp av ett tårtbud. Vad passar bättre än ett tårtogram när någon fyller år, firar farsdag, just fått körkort eller kanske precis fått tillökning i familjen?

Vill du skicka en tårta till någon redan idag? Med hjälp av SkickaTårta.se kan du se till att någon blir glad redan nu idag. Beställer du innan klockan tolv har de möjlighet att skicka ett tårtogram redan under dagen. Har du så bråttom kan du dock inte ha så många önskemål kring själva tårtan. Är du däremot ute i god tid finns det en mängd av val att göra. Hos SkickaTårtan.se finns det massor med olika tårtor, traditionella prinsesstårtor, fototårtor, gräddtårtor, chokladtårtor och tårtor som passar extra bra vid ett dop. Känner du någon som är extra förtjust i prinsessor eller kanske Barbapapa? Då har SkickaTårtan.se den rätta tårtan för dem. Dessutom kan de fixa smörgåstårtor och tårtor för dem som inte tål gluten eller laktos. Du hittar helt enkelt tårtor för alla smaker.

 

Rabatter och erbjudanden

 

Och vill du skicka med en blomma går det också bra att beställa via SkickaTårtan.se. Du kan också bestämma om du vill att det ska stå något på tårtan som du skickar. Känner du någon utomlands som du vill fira? SkickaTårtan.se levererar även till vissa adresser utomlands. Tårtorna beställs direkt på hemsidan, innan du beställer, kolla vilka rabattkoder som du kan använda dig av för att göra en billig beställning.

Kunder som använder rabattkod från SkickaTårta.se handlar också hos

Utgångna SkickaTårta.se rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

497

- SkickaTårta.se

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Kanonerbjudande hos Skicka Tårta med leveranser av tårtor över hela sverige!

 

2014-05-31

224

- SkickaTårta.se

Utgången rabattkod kan ej visas

10% rabatt på tårtor