Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Sembo

Sembo Rabattkoder 2020

Alla aktuella Sembo rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Sembo

Sembo startades upp av Sven Wenhall under år 1987 och från början sysslade Sembo endast med att hjälpa kunder att boka bilsemestrar runt Medelhavet. Under 2000- talet utvecklas företaget i och med att Stena Line köper upp Sembo och Stena Line kan i och med detta uppköp nu erbjuda 200 nya destinationer.

Under år 2010 köper man upp DTF Travel, vilket leder till att man byter namn till Stena Line Travel Group och detta innebär att man nu kan erbjuda kunderna 55 000 olika boenden i över 100 länder.

Sembo erbjuder både prisgaranti, de har 97 % nöjda kunder, kundservice som är öppen alla dagar, säkra betalningar med exempelvis Klarna samt en ”Boka nu – betala senare”- möjlighet.

Utbud

Idag kan man boka både färja, flyg och hyrbil genom Sembo, så oavsett vad man ska ut på för äventyr så finns det bra möjligheter här. Du kan även välja att boka hotell via Sembo, så det finns med andra ord möjlighet att boka hela paketet här.

Det är enkelt att hitta i utbudet hos Sembo och man snabbt och smidigt ta sig en titt i kategorin ”Våra Resmål” för att se efter om det resmål man själv är intresserad av finns med.

Sembo erbjuder paketresor runt om i hela världen, så man kan boka med Sembo oavsett om det är till exempelvis Österrike, Norge, Rumänien, Makedonien, Sri lanka, Laos, Kina, Fiji, Australien, Jungfruöarna, Aruba, USA, Mexiko, Costa Rica, Panama, Argentina, Peru, Egypten, Tanzania eller Marocko man vill resa.

Rabattkoder & Erbjudanden

Här hittar man erbjudanden så fort man öppnar upp sidan och det är inte endast ett fåtal erbjudanden man stöter på, utan här möts man av ett helt gäng härliga erbjudanden!

Man kan bli medlem i Sembo reseklubb för att på så sätt ta del av rabatter, få nyhetsbrevet och andra förmåner, vilket alltid är trevligt, så passa på och ta den chansen!

Vi på Rabattkodsidan finns såklart också alltid här för alla er som vill ha en extra förmånlig rabattkod till just Sembo, så det är bara att titta in här hos oss innan du börjar din shopping på Sembo.

Kunder som använder rabattkod från Sembo handlar också hos

Utgångna Sembo rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

614

- Sembo

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 48% boka tidigt rabatt på alla tänkbara resor till sommaren!