Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Raglady

Raglady Rabattkoder 2020

Alla aktuella Raglady rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Raglady

Raglady är en ny modebutik på internet för modemedvetna tjejer och kvinnor som vill handla kläder till bra priser och bra kvalitet. Framförallt så jobbar Raglady med att inspirera med de senaste modenyheterna vilket gör att man hela tiden kan ligga rätt med i tiden. Raglady erbjuder snabba leveranser och alltid fri frakt på din beställning och representerar ett stort antal varumärken som blivit noga utvalda av Raglady.

Innan Raglady skapades ägde man en butik i Göteborg som hette Tara. När sortimentet blev för stort 2005 bestämde man sig för att öppna den första Raglady-butiken och man har idag 8.a butiker runt om i Sverige.

Hur använder man en rabattkod

När man användet en rabattkod hos Raglady så klickar man först och främst i de produkter man är intresserade av att köpa och lägger de sedan i kundkorgen. När man shoppat klart så klickar man på kundkorgen och sedan Kassan. När man är i kassan så finns det en liten länk där det står “Jag har en rabattkod” som man klickar på.

Om du är intresserad av andra företag som säljer kläder och har rabattkoder så kan du kolla in eller Zalando rabattkod som är två av de största på marknaden vad gäller kläder i Skandinavien.

Det kommer då att komma fram ett fält som bilden nedanför visar:

Gå nu tillbaka till rabattkodsidan där du hittade Raglady rabattkod och klicka på “Visa rabattkod” som du finner intressant. En kod kommer då att visas, markera koden och kopiera. När du kopierat går du tillbaka till Ragladys kassa och klistrar in koden och klickar på “Använd Kupong”. Nu ska rabatten dras per automatik och du kan klicka hem ordern.

Rabattkoder och Erbjudanden

Raglady är modebutiken som samtidigt jobbar mycket med trender och bloggare. Raglady brukar ofta komma med olika erbjudanden som är väldigt attraktiva och som gör att du snabbt och enkelt kan spara en slant när du ska beställa hem lite kläder. Vill du alltid bli informerad om en Raglady rabattkod så tycker vi att du ska registrera dig i rabattkodsidans nyhetsbrev så du alltid blir informerad om en ny rabattkod för Raglady skulle dyka upp.

Är det något du känner är olklart som du kanske behöver hjälp med så kontaktar du bara oss på rabattkodsidan.se eller direkt via Ragladys kundsupport så kommer vi eller Ragladys anställda att hjälpa dig med ditt problem.

Kunder som använder rabattkod från Raglady handlar också hos

Utgångna Raglady rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-12-30

376

- Raglady

Utgången rabattkod kan ej visas

Handla kläder & accessoarer och betala inget för frakten!

 

2015-03-31

149

- Raglady

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Med denna rabattkod från Raglady får du 15% rabatt på hela ditt köp!