Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Pixmania

Pixmania Rabattkoder 2020

Alla aktuella Pixmania rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Pixmania

Rabattkod Pixmania

Pixmania.com finns i 14 europeiska länder och är en online marknadsplats där du från deras hemsida kan köpa en mängd olika produkter direkt från deras välutvalda samarbetspartners (onlineförsäljare) - allt samlat på en och samma plats för att göra det till en enkel och smidig shoppingupplevelse för dig som kund. Alla samarbetspartners är specialiserade på sitt område så du kan vara säker på att de produkter och tjänster som du köper hos Pixmania håller en hög standard. Pixmania.se är den svenska grenen av Pixmania-concernen.

De största märkena till de bästa priserna

Du kan hos Pixmania.se välja bland ett brett utbud av kameror, TV, hemmabio, datorer, surfplattor, vitvaror, hus och trädgård, leksaker, gadgets m.m. Produkterna har valts ut för att garantera högsta kvalitet till oslagbara priser. De stora, välkända märkena såsom Panasonic, Sony, Samsung, Nikon, Philips och Apple med flera finns alla representerade på hemsidan, alltid till förmånliga priser.

 

Rabatter och erbjudanden

Med regelbundna erbjudanden, rabattkoder och rabatter finns det alltid något för alla smaker. En lyhörd kundtjänst och en nöjd-eller-pengarna-tillbaka-garanti garanterar din trygghet som kund. Dessutom erbjuder Pixmania.se en återförsäljargaranti som är helt gratis, och med hjälp av den kan du handla i lugn och ro oberoende av vilken återförsäljare du handlar ifrån på Pixmania.se. Med en väl utvecklad logistik, pålitliga och snabba leveranser, möjligheten att kunna välja bästa möjliga leveranssätt samt att du kan följa leveransen på väg till dig, ger dig ytterligare trygghet och service när du lägger en beställning hos Pixmania.se.

Lugnt Köp

Detta betyder flera unika moment då du handlar hos Pixmania.se – exempelvis om du skulle hitta en billigare av samma produkt hos annan återförsäljare, återbetalar Pixmania.se mellanskillnaden. Eller om din köpta produkt skulle gå sönder ersätter de den till priset för en ny – alltså ingen utredning, ingen reparation, utan de har valt att istället ge kunden en ny produkt direkt.

VIPix-programmet för trogna kunder

Till Pixmania.se:s trogna kunder erbjuds massor av extra förmåner via VIPix-kortet. Bland annat får du som kund exklusiva rabatter på massor av produkter varje vecka, förhandstitter på nya produkter, 15% rabatt på garantiförlängning och mycket mer. Under VIPix-programmet erbjuds även extra förmånliga leveransavgifter, såsom gratis B-postleverans och 50% rabatt på standardleveranser.

Så använder du en Pixmania Rabattkod

Att använda en rabattkod hos Pixmania är busenkelt. Det ända du behöver göra är att leta upp en rabattkod som passar ditt köp här på Rabattkodsidan, därefter handlar du precis som vanligt hos Pixmania. När du fyllt din varukorg och går till kassan, det är då som du behöver din rabattkod. Du fyller i den på angiven plats, där de frågar efter en rabattkod. Därefter sköts allt per automatik. Svårare än så är det inte!

Kunder som använder rabattkod från Pixmania handlar också hos

Utgångna Pixmania rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

337

- Pixmania

Utgången rabattkod kan ej visas

Specialpriser från Pixmania

 

2015-12-30

135

- Pixmania

Utgången rabattkod kan ej visas

Veckans erbjudanden från Pixmania

 

2015-09-13

62

- Pixmania

Utgången rabattkod kan ej visas

3% Full Site

 

2015-09-13

47

- Pixmania

Utgången rabattkod kan ej visas

5% from 6 699 SEK 7% à from 9 499 SEK

 

2015-08-24

59

- Pixmania

Utgången rabattkod kan ej visas

3% off home appliances, IT and Telephony

 

2015-04-30

221

- Pixmania

Utgången rabattkod kan ej visas

10% rabatt på Destock, endast giltig på produkter från Pixmania.

 

2015-01-01

5445

- Pixmania

Utgången rabattkod kan ej visas

Alltid fri frakt vid Standard UPS leverans

 

2014-11-01

406

- Pixmania

Utgången rabattkod kan ej visas

Denna Pixmania Rabattkod ger dig 85:- rabatt när du handlar för mer än 1800:-