Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Origin

Origin Rabattkoder 2020

Alla aktuella Origin rabattkoder och erbjudanden under maj 2020

 

Information om Origin

Rabattkod Origin

Origin.com är en gratis speltjänst där du tillsammans med dina vänner kan spela alla dina favoritspel, och dessutom upptäcka nya och fler spel! Hos Origin.com kan du provspela och ta del av nya spel och nya spelversioner från några av världens toppnamn inom spelindustrin. Origin.com ger dig också unik och exklusiv spelinformation, spelnyheter och erbjudanden unikt för Origin.com:s användare.

Gratis att spela och testa

Det är helt gratis att skapa ett konto hos Origin.com, och du kan börja spela och testa direkt från när du har registrerat dig som användare. Origin.com erbjuder kostnadsfritt både Demo-versioner och spel som du kan ladda ner och testspela. Några av alla de gratisspel som du kan ladda ner från Origin.com:s hemsida är FIFA 13, FIFA Manager 13, Kings of Amalur; Reckoning och Mass Effect 3.

Nytt på Demo-sidan är även nya FIFA 14.

Välj bland alla de hundratals nedladdningsbara spel som finns tillgängliga på Origin.com:s hemsida, både för PC och MAC.

Bli en del av Origin.com:s community

Som användare på Origin.com:s hemsida kan du chatta med dina vänner, visa upp ditt spel för andra och publicera dina resultat. Du får även exklusiva erbjudanden och bonusinnehåll från några av världens bästa spelutgivare.

Genom att kontakta vänner som också är registrerade på hemsidan, kan du ta del av de spel som de spelar eller ni kan bjuda in varandra till att spela tillsammans. Du får ditt helt egna spelbibliotek till ditt förfogande genom endast ett enda musklick! Genom Cloud-teknik på hemsidan kan du dessutom återuppta ditt spel exakt där du slutade dagen innan. Spela varsomhelst och utmana dina vänner, helt gratis tillsammans med Origin.com! Med Origin för PC kan du dessutom visa upp och utsända ditt spel till andra så att spelare i hela världen kan titta på och se vilken toppspelare du är!

Tv- och datorspel är en av de mest inflytelserika mediaformaten och har passerat traditionell media som musik och film när det gäller omsättning och vinster, och för varje dag upptäcker fler och fler personer från alla möjliga olika åldersgrupper datorspelens tjusning.

Tv- och datorspel är en av de mest inflytelserika mediaformaten och har passerat traditionell media som musik och film när det gäller omsättning och vinster, och för varje dag upptäcker fler och fler personer från alla möjliga olika åldersgrupper datorspelens tjusning.

Kunder som använder rabattkod från Origin handlar också hos

Utgångna Origin rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

656

- Origin

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 50% rabatt på några av Origins största spel!