Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Nordica Golf

Nordica Golf Rabattkoder 2020

Alla aktuella Nordica Golf rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Nordica Golf

Rabattkod Nordica Golf

Med mottot ’Golf ska vara roligt, inte dyrt’ erbjuder NordicaGolf ett av Sveriges största utbud av golfprodukter, och på deras hemsida hittar du det mesta inom golf både för nybörjaren såväl som för den professionella golfaren. Nordicagolf tillhandahåller Europas största utbud av skräddarsydda golfklubbor och golfutrustning. Enkelt och snabbt kan du via deras hemsida skräddarsy dina golfklubbor utefter dina egna önskemål, och NordicaGolf kan även hjälpa med golfgrepp om du vill greppa om dina golfklubbor. På hemsidan hittar du även golfbollar, golfbagar, golfhandskar, golfvagnar samt övriga golftillbehör till mycket bra priser. Här finns även all utrustning och intressanta golfkomponenter om du behöver reparera eller bygga dina egna golfklubbor.

NordicaGolfs affärsidé är att sälja golfutrustning och golfklubbor med hög kvalitet till ett lågt pris via Internet. Genom att deras golfklubbor köps in direkt från fabriken och utan dyra mellanled kan NordicaGolf hålla låga priser, utan att det tummas på kvaliteten. Därmed är också marknadsföringskostnaden för dessa golfklubbor inte heller i närheten av vad de mer kända golfmärkena spenderar.

 

Skräddarsy dina egna golfklubbor

 

På varje produktsida i webbutiken finns möjligheten att helt utan extra kostnad skräddarsy dina egna golfklubbor. Där väljer du längd, grepp och skaft så att golfklubborna passar perfekt för just dig och din sving. Genom att följa en enkel guide för varje produkt kan du i 3 enkla steg bygga din alldeles egna, unika uppsättning av golfklubbor.

Trygghet och garanti

NordicaGolf har en lägsta-pris-garanti som ger dig som kund tryggheten att du alltid får deras produkter till bästa marknadspriser. Denna lägsta-pris-garanti betyder att NordicaGolf garanterar att om du hittar samma vara i någon annan Internetbutik ger de dig ett bättre eller samma pris!

NordicaGolf erbjuder dig möjligheten att provspela dina golfklubbor i hela 30 dagar, och om du inte är helt nöjd kan golfklubborna returneras och du får en värdecheck som du kan använda nästa gång du köper golfprodukter på deras hemsida. NordicaGolf erbjuder dessutom gratis frakt över 750:- och snabb leverans, där ordrar skickas inom 24-48 timmar.

NordicaGolf har ett unikt program där det ges generösa rabatter till större privatkunder, klubbmakare och företag, och där de erbjuder dig som kund upp till 20% rabatt på golfklubbor, floridabollar, golfgrepp, golfskaft och övriga golfkomponenter. Företag kan dessutom kvalificera sig för rabatter upp till 30%, ta en titt på rabattkoderna här ovanför.

Kunder som använder rabattkod från Nordica Golf handlar också hos

Utgångna Nordica Golf rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

322

- Nordica Golf

Utgången rabattkod kan ej visas

50% rabatt på golfbollar från Nordica Golf

 

2017-01-01

315

- Nordica Golf

Utgången rabattkod kan ej visas

Klubbor från Wilson till kampanjpris!

 

2016-01-01

595

- Nordica Golf

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 750:-