Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Nordic fighter

Nordic fighter Rabattkoder 2020

Alla aktuella Nordic fighter rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Nordic fighter

Nordic Fighter är ett företag som funnits med på marknaden sedan 2007. Företaget arbetar med import och försäljning av produkter inom fitness, styrke- och kampsport.

Nordic Fighter erbjuder utrustning som köpts in direkt från fabriker och noga utvalda tillverkare, vilket gör att de annars så syra mellanhänderna försvinner. Detta gör att de produkter som man kan köpa från Nordic Fighter är prisvärda samtidigt som de är av hög kvalitet, vilket alltid är en uppskattad kombination.

De säljer produkter under det egna varumärket ”Nordic Fighter”, men de har även under börjar ta in andra stora varumärken till sin webbutik, så man hittar numera produkter från olika varumärken under ett och samma tak.

Utbud

När det är dags att ta sig en titt i utbudet hos Nordic Fighter så hittar man allt man kan önska sig! Här finns det kategorier där man finner handskar, skydd, mitsar/säckar, mattor, kläder och mängder av andra saker.

Hos Nordic Fighter är huvudkategorierna av produkter fyllda av sådana saker som boxningshandskar, huvudskydd, olika typer av säckar, judomattor, kastmattor, kettlebells, skivstänger, hopprep och klätterrep. Ett riktigt paradis för alla som tränas denna typ av träning, alltså!

Med ett såhär brett utbud så är det inte konstigt att kundernas recensioner är positiva. Både service, leverans, hemsida, sortiment och allmänna tummar återfinns bland omdömena, så här kan man känna sig säker när man handlar.

Rabattkoder & Erbjudanden

När det kommer till erbjudanden hos Nordic Fighter så kan hittar man exempelvis rea både inom kampsport och crossfit/gym som egna kategorier på sidan. Detta underlättar naturligtvis mycket när man ska söka efter produkter till extra bra priser.

När det är dags att handla på Nordic Fighter är det alltid bra att först titta förbi här hos oss. Då vi har aktuella och bra rabattkoder som är gällande för Nordic Fighter så kan du räkna med att få riktigt bra och förmånliga priser när du utnyttjar våra rabattkoder.

Då det kan bli ganska kostsamt med träningsutrustning så är det alltid välkommet med bra rabatter och erbjudanden, kampanjer och reor, så det är bara att passa på och dra lite på kostnaderna för träningen!

Kunder som använder rabattkod från Nordic fighter handlar också hos

Utgångna Nordic fighter rabattkoder vars giltighet är okänd

2018-11-30

2

- Nordic fighter

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2017-01-01

311

- Nordic fighter

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu - 5% på träningsprodukter!

 

2016-01-01

449

- Nordic fighter

Utgången rabattkod kan ej visas

Få 5% rabatt hos Nordic Fighter när du anmäler dig till deras nyhetsbrev

 

2015-08-06

314

- Nordic fighter

Utgången rabattkod kan ej visas

Denna Nordic fighter rabattkod ger dig 5% rabatt på allt du handlar!