Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för MrJet

MrJet Rabattkoder 2020

Alla aktuella MrJet rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om MrJet

Rabattkod MrJet

MrJets hemsida kan du tryggt och enkelt boka flyg, hotell, hyrbil och paketresor, allt genom ett enda klick. MrJet erbjuder en totallösning för hela din bokning genom möjligheten att i en och samma bokning kunna boka både flyg, hotell och hyrbil, eller olika kombinationer av dessa.

Dessutom har MrJet regelbundet erbjudanden för dig som kund som du kan ta del av när du bokar, såsom bästa möjliga pris just nu, hotellerbjudanden och kampanjpriser. MrJet samarbetar med över 110,000 hotell, så du har alltid en god chans att hitta ditt drömhotell till ett bra pris. Som kund får du dessutom rabattkoder, kampanjinformation och restips direkt till din e-post.

 

Experter på resor!

 

MrJet erbjuder de allra bästa och mest prisvärda resorna just nu, oavsett om du letar billiga flygresor till storstäder eller en avkopplande resa till solen. Med MrJets sökverktyg på hemsidan kan du enkelt och bekvämt boka en enkel flygbiljett eller en komplett weekendresa. Billiga flygbiljetter till New York, Bangkok, London eller någon annan storstad. Eller en paketresa där MrJet har specialiserat sig på Sol&Bad, CityWeekendresor och USA-resor. Du kan enkelt och lätt boka så att din hyrbil väntar på dig när du landar i Miami, Nice eller Los Angeles. MrJet erbjuder alltid bra priser och fantastiska erbjudanden, och med en paketresa kan du spara än mer.

Genom att erbjuda både mobilsajt och appar gör MrJet det enkelt och smidigt för dig som kund att boka din resa, och för än mer flexibilitet är bokningen online ett säkert, pålitligt och tillgängligt verktyg dygnet runt för dig som kund.

 

Trygghet hela vägen. Utan extra kostnad.

 

MrJet har ett trygghetspaket där det ingår en mängd trygghetstjänster automatiskt när du bokar din flygbiljett, hyrbil eller ditt hotellrum. Sådant som du allt som oftast får betala extra för om du vill resa lika tryggt med någon av de flesta andra researrangörer. Om det händer något när du befinner dig långt borta i ett annat land, så kan det vara skönt att veta att du när som helst på dygnet kan få råd och hjälp av MrJets kunniga och alerta kundtjänst. Andra tjänster som hjälper dig att få en rofylld resa är den resegaranti som MrJet erbjuder tillsammans med sina resor, och som betyder att du får full ersättning om din paketresa av någon anledning skulle bli inställd, samt även en prisgaranti på hotell och paketresor, och självriskreducering vid bokning av hyrbil. Helt utan extra kostnad när du bokar med MrJet!

Kunder som använder rabattkod från MrJet handlar också hos

Utgångna MrJet rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

899

- MrJet

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Sparar upp till 50% på alla tänkbara resor över hela världen!

 

2013-12-22

317

- MrJet

Utgången rabattkod kan ej visas

15% Rabatt på alla hotell

 

2013-11-30

411

- MrJet

Utgången rabattkod kan ej visas

50% Rabatt på mängder av Bad & Sol resor

 

2013-11-11

336

- MrJet

Utgången rabattkod kan ej visas

15% Rabatt på alla hotell

 

2013-10-16

354

- MrJet

Utgången rabattkod kan ej visas

15% Rabatt på alla hotell

 

2013-09-30

487

- MrJet

Utgången rabattkod kan ej visas

5% Rabatt på hotell