Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för MQ

MQ Rabattkoder 2020

Alla aktuella MQ rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om MQ

Rabattkod MQ

MQ är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor och har under decennier erbjudit den modemedvetna kvinnan och mannen det senaste inom mode, och finns till hands för att hjälpa dig som vill klä dig med stil i vardag såväl som till fest. En personlig stil kryddad med moderiktiga basplagg och accessoarer är något som är utmärkande för MQ.

 

Brett utbud av externa och egna varumärken

 

MQ känns igen på lusten och förmågan att välja ut det allra bästa av stil och mode för både man och kvinna för en modeintresserad publik, och har sedan starten i 1957 hjälpt människor att hitta sin egen, modemedvetna stil. Genom en mix av både externa och egna märken erbjuder MQ kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker. MQ saluför flera olika varumärken, däribland Levis, Peak Performance, Lyle & Scott, Björn Borg med flera. Bland MQs egna varumärken märks till exempel Bläck, Zoul, Emilio, Dobber, 365 Sunshine och Stockhlm.

 

Erbjudanden och snabb leverans

 

MQs butik på nätet erbjuder fri frakt över 800kr och 1-3dagars leveranstid. Önskar du själv hämta din beställning i någon av MQs butiker tillkommer ingen fraktkostnad för dig som kund. Hållbar utveckling Med en hög grad av serviceinriktning och en önskan att göra kunden mer än bara nöjd, arbetar MQ kontinuerligt både på hemmaplan och utomlands för en mer hållbar utveckling och bättre arbetsförhållanden inom konfektionsbranschen.

Det är inte bara MQs service och klädersom de vill ska motsvara eller överträffa kundens förväntningar, utan MQ arbetar under principen att deras ansvar även sträcker sig till de människor som är en del av produktionen och verksamheten både i Sverige och utomlands. Butikskedjan omfattar idag 122 butiker och ambitionen är att lansera MQ som den ledande modekedjan i Norden. Huvudkontoret ligger i Göteborg och MQ har produktionskontor i Shanghai och Dhaka. MQ har en kundklubb med över 500,000 lojala kunder.Med en stark filosofi som bygger på mottot ’Selected diversity’ (utvald mångsidighet) visar MQ att de erbjuder en spännande kontrast mellan mångsidigt och utvalt. MQ ger dig som kund en stark mix av kvalitetsvarumärken och mode med stark personlighet, tillsammans med höga krav på service och kvalitet.

Kunder som använder rabattkod från MQ handlar också hos

Utgångna MQ rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

535

- MQ

Utgången rabattkod kan ej visas

Alltid fri frakt hos MQ när du handlar för mer än 800:-

 

2017-01-01

549

- MQ

Utgången rabattkod kan ej visas

Alltid fri frakt på allt du handlar om du väljer att få det levererat till närmsta butik!

 

2017-01-01

639

- MQ

Utgången rabattkod kan ej visas

50% rabatt på mängder av produkter för både han och henne!

 

2014-12-31

904

- MQ

Utgången rabattkod kan ej visas

15% Rabatt på hela sortimentet

 

2014-01-01

367

- MQ

Utgången rabattkod kan ej visas

MQ erbjuder fri frakt vid köp över 800 :-

 

2013-09-20

559

- MQ

Utgången rabattkod kan ej visas

10% i rabatt på ordinarie pris!