Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Modekungen

Modekungen Rabattkoder 2020

Alla aktuella Modekungen rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Modekungen

Modekungen är en nätbutik som funnits med på marknaden sedan 2008, så snart är det dags för 10-års jubileum! Föga förvånande är detta en butik som säljer moderiktiga och trendiga kläder. Deras utbud består av kläder både för herr och dam, så här kan alla hitta kläder att trivas i!

De säljer även andra produkter, så som smink och accessoarer, vilket gör att det är en butik som man kan köpa många godbitar från om man tycker om vad man ser när man tar sig en titt i utbudet. Det är ju aldrig fel att ges möjligheten att kunna handla både skärp, kjol, halsband, mössa och smink från samma affär, eller hur?

Modekungen erbjuder fri frakt, 60 dagars öppet köp, en kundtjänst som är öppen dygnet runt samt bra och säkra betalningsmöjligheter. Modekungen erbjuder med andra ord sina kunder mycket som är bra, så här är det lätt att trivas som kund!

Utbud

Modekungen har ett stort utbud där man hittar det mesta. I huvudkategorin där Dam kan man söka efter kläder och andra härligheter i kategorier som Klänningar, Kjolar, Solglasögon, Underkläder, Väskor, Badkläder och Skärp. I huvudkategorin Herr finner man plagg i kategorier som T-shirt & Linnen, Skor & Sneakers, Väskor, Byxor & Shorts och Tröjor.

Det finns mängder av kul och fina saker att välja mellan i denna butik, så gillar du den stil som är genomgående i butiken, vilket bäst kan beskrivas som ”rockig” så ska du nog hitta både det ena och det andra här!

Att ha mycket att välja mellan när man ska handla kläder, skor och accessoarer är ju alltid kul då det gör att man känner sig bortskämd. Helst när det kommer till nätbutiker då man kan sitta och gotta sig i utbudet hemma i lugn och ro i soffan!

Rabattkoder & Erbjudanden

När du hämtar en av de rabattkoder till Modekungen, eller till någon annan av de nätbutiker som vi här på Rabattkodsidan har rabattkoder till, så är det sedan väldigt enkelt att använda den i butik. Det enda du behöver göra är att aktivera den i kassan i butiken och vips så har du fått din rabatt!

Kunder som använder rabattkod från Modekungen handlar också hos

Utgångna Modekungen rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-11-27

0

- Modekungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Under Cyber Monday erbjuder vi 50% rabatt på hela sortimentet.

 

2017-11-24

0

- Modekungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Under Black Friday erbjuder vi 50% rabatt på hela sortimentet.

 

2017-01-01

294

- Modekungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Köp 4 varor och få den billigaste gratis!

 

2017-01-01

291

- Modekungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt hos Modekungen!

 

2016-01-01

320

- Modekungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Modekungen erbjuder dig alltid fri frakt på allt du handlar! Ingen rabattkod krävs!

 

2016-01-01

310

- Modekungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 70% rabatt på mängder av produkter hos Modekungen!

 

2014-12-03

98

- Modekungen

Utgången rabattkod kan ej visas

Denna rabattkod från Modekungen ger dig 10% rabatt på hela din beställning!