Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Misco

Misco Rabattkoder 2020

Alla aktuella Misco rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Misco

Rabattkod Misco

Misco.se är idag den allra äldsta aktören inom distanshandel av IT-produkter på marknaden, och är en komplett leverantör av datorer, programvaror, nätverk, datatillbehör och förbrukningsartiklar av alla ledande fabrikat, och de levererar till såväl små- och medelstora företag, storföretag och offentlig verksamhet som till hemmakontoret och privatkonsumenten. Kampanjer och gratis frakt. Misco har regelbundet kampanjer på sin hemsida där de erbjuder innehållsrika fyndlistor med produkter till nedsatta priser och med gratis frakt.

 

Spara både tid och pengar

 

Hos Misco kan du hitta det mesta till din data- och IT-verksamhet, alltifrån förbrukningsartiklar, kablar, adaptrar och hemelektronik till datautrustning, lagring, backup och nätverksutrustning. Med Miscos tjänster kan din organisation lätt både spara tid, pengar och få en datorpark som följer organisationens standard och krav utan inblandning av konsulter eller långa installationstider som belastar organisationen. Detta genom att erbjuda tjänster som förenklar och spar tid för dig som kund. Miscos tjänster är baserade på vad du lägger i din varukorg och de kan hjälpa dig att konfigurera dina inköpta produkter enligt dina önskemål och behov. De kan installera komponenter, minnen, hårddiskar, mjukvaror, image, operativsystem, stöldmärka, inventariemärka och mycket mer för både stationära datorer, bärbara datorer och servrar. Datorerna kommer färdigkonfigurerade enligt dina önskemål och installeras snabbt, enkelt och snyggt.

 

Misco ger dig mer valfrihet vid köp av dator

 

Vanliga tjänster för enskilda datorer är till exempel att sätta in mer ramminne eller lagringsutrymme eller kanske bygga ihop en hel plockdator innan den levereras till kund. För större leveranser är framställning av enhetlig diskimage med alla behövliga mjukvaror vanligt. Genom att använda dig av Miscos tjänster så får du alltså mer valfrihet och möjligheter när du väljer och köper dator. Miscos professionella och kunniga tekniker gör jobbet åt dig och säkrar att resultatet håller högsta kvalitet. Produkternas garantier bibehålls och de levereras till dig som om de levererats direkt från fabrik.

Misco arbetar i en ESD-säker miljö där de packar upp datorerna, utför arbetet, kontrollerar och dokumenterar resultatet och packar sedan om dem för frakt vidare till dig som kund. Sedan 1998 är Misco AB ett helägt dotterbolag till Systemax, som är ett globalt distanshandelsföretag i IT-branschen med en koncernomsättning på motsvarande ca. 25 miljarder kronor.

Kunder som använder rabattkod från Misco handlar också hos

Utgångna Misco rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-10-01

672

- Misco

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2017-01-01

514

- Misco

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Fri frakt + upp till 50% rabatt på mängder av utvalda produkter hos Misco!