Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Min Häst

Min Häst Rabattkoder 2020

Alla aktuella Min Häst rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Min Häst

Min Häst är, och har under lång tid varit, Sveriges största tidning för hästälskande barn och ungdomar. Tidningen grundades redan 1972, så den har minsann hängt med ett bra tag!

Min Häst är en av de tidningar som i princip alla svenskar har någon form av relation till. Kanske är det tidningen exempelvis den tidning som man alltid köper ett nytt nummer av till sitt barn eller barnbarn, eller kanske är det så att det är man själv som samlat på sig varenda upplaga sedan man var liten.

Tidningen kommer ut 27 gånger per år och den är direkt riktad till just hästintresserade då fokus ligger på hästar och ridning i varje nummer. Då hästar är ett intresse som många har redan från unga år så är det inte konstigt att detta är en tidning som lyckats hålla sig kvar på marknaden ända sedan 1970- talet.

Utbud

Min Häst är idag inte endast en papperstidning, utan det finns såklart även en hemsida. En Facebook- sida och så kan man hitta Min Häst på Instagram. Är det främst den ständigt förekommande lilla hästen Mulle och hans äventyr man är mest intresserad av så kan man besöka tecknaren Lena Furbergs egen hemsida.

På hemsidan kan man få information om både det ena och det andra. Exempelvis så kan man läsa på om rasfakta gällande hästar på ett lättillgängligt sätt så att man kan förstå även om man är lite yngre.

Det finns även en mycket bra och tydlig liten egen ridskola på Min Häst hemsida där man kan lära sig om hur man rider och tar hand om hästen på bästa sätt innan man börjar på riktig ridskola.

Rabattkoder & Erbjudanden

När det kommer till tidningar så är ju prenumerationer ett bra erbjudande som passar alla. Man får ofta någon kul liten premie när man bestämmer sig för att prenumerera och i varje nummer brukar det även finnas med en kul tävling.

Ett annat bra sätt att få bra rabatt och kunna ta del av erbjudanden som finns hos Min Häst är att helt enkelt använda sig av de rabattkoder som finns här hos oss på Rabattkodsidan.

Kunder som använder rabattkod från Min Häst handlar också hos

Utgångna Min Häst rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

554

- Min Häst

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 50% rabatt på prenumerationer och produkter i min hästs webbshop!