Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Miinto

Miinto Rabattkoder 2020

Alla aktuella Miinto rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Miinto

Miinto startades den 1 April 2009 och har hunnit med massor på bara några år, vi tänkte här skriva lite om företaget och deras frammarsch på marknaden. Redan året efter öppnar man upp Miinto i Norge och har sedan fortsatt sin expansion. 2011 bestämmer man sig för att stoppa in foten i den svenska marknaden och man har nu aktivt börjat jobbat med marknadsföringen i Sverige.

Man kan säga att Miinto är en plattform för andra företag som jobbar inom modeindustrin. Om du själv driver en klädbutik kan du snabbt och enkelt bli partner med Miinto och sedan kunna ladda upp dina egna kläder på sidan. Självklart är det vissa krav som måste uppfyllas som hos alla företag, för att säkerhetsställa kvalitén på produkterna som säljs.

Miintos historia

Här ovan om man kollar in bilden så får man en lite bättre helhetsbild på Miintos resa från start till… Ja vem vet när slutet kommer, Miinto går nog en trevlig tid tillmötes.

Miinto arbetar även sedan länge med så kallade Miinto rabattkoder vilket jag antar är anledningen till att du besöker oss på Rabattkodsidan?

Strax efter man öppnat upp i Sverige kör man igång i Nederländerna och man fortsätter att expandera sin verksamhet och få fler produkter till sin hemsida. Mellan 2013 och 2014 öppnar man även upp i Spanien som är det senaste landet man öppnat upp i, men man har planer på att fortsätta att exapandera sin verksamhet. År 2014 vinner man även ett pris som kallas “FDIH” för bästa Marknadskampanjen och bästa onlineshoppen online.

När Miinto tar in en ny butik på sin hemsida så åker man ut och gör en professionell fotografering av alla produkter man vill ha in på Miintos hemsida. Så driver man en lokal handel så är detta ett riktigt bra sätt att nå ut och få en ny försäljningskanal.

Utbud hos Miinto

Eftersom Miinto är en samlingsplats av massor med olika butiker runt om i Sverige så kommer det finnas väldigt stort utbud av kläder, vilket är väldigt roligt. Det gör att variationen av olika nischer är stor och man har mer att välja mellan.

Miinto erbjuder kläder till alla. Kvinnor, män & barn i alla åldrar. Vilket gör att utbudet blir riktigt stort. Leveranser är väldigt snabba och tar endast några dagar att få sina saker från beställning till dörr.

Men eftersom det inte är Miinto som skickar ut kläderna, hur kan jag vara säker att jag då får mitt plagg som jag har beställt om den till exempel har tagit slut i butiken. Miinto kommer aldrig att dra några pengar för en vara som inte har levererats så du kan känna dig trygg här. Kan leverantören inte skicka varan kommer du bli kontaktad av Miinto och bli informerad om vad som gäller angående din beställning.

Beställer du dina varor innan 14.00 kommer dina varor att skickas ut samma dag. På så vis kommer du få dina plagg snabbt smidigt och enkelt.

Använda en rabattkod hos Miinto

Hur du använder en Miinto rabattkod

Att använda dig av en Miinto Rabattkod är busenkelt

För att använda en rabattkod så klickar du helt enkelt på “Visa Rabattkod” här ovanför på det erbjudande eller rabattkod som du finner intressant. Rabattkoden kommer då att visas och du kan du kopiera koden. Shoppa loss kläder, gå till kassan. Till höger finns det en ruta där du kan klistra in din Miinto rabattkod, klicka sedan på plus-tecknet för att aktivera rabattkoden. Rabatten skall nu vara dragen och du kan slutföra ditt köp och har också sparat in en del pengar genom att använda oss på Rabattkodsidan.

Hur fungerar det då med erbjudanden?

För att ta del av erbjudanden som Miinto erbjuder så behöver du inte kopiera några koder utan bara följa länkarna vi erbjuder här ovanför så kommer du att bli skickad direkt till erbjudandet hos Miinto och du kan där läsa mer om vad som gäller för just det erbjudandet, svårare än så är det inte, bara klicka shoppa och ta det lugnt.

Är det något som du undrar över vad gäller Miinto så är det bara att ta kontakt med dem via deras support, de har mailfunktion men även ett telefonnummer man kan ringa om man vill ha svar lite snabbare än vad man annars skulle få via mail. Även om Miinto är snabba vad gäller Mail så går det ju alltid lite snabbare att ringa och få svar på sin fråga.

Kunder som använder rabattkod från Miinto handlar också hos

Utgångna Miinto rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

799

- Miinto

Utgången rabattkod kan ej visas

Alltid fri frakt på allt du handlar hos Miinto

 

2017-01-01

626

- Miinto

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 70% rabatt på mängder av produkter i Miinto´s rea-avdelning