Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Microsoft

Microsoft Rabattkoder 2020

Alla aktuella Microsoft rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Microsoft

Rabattkod Microsoft

Microsoft

Microsoft är världens största företag inom programvara till datorer och riktar sig både mot privatpersoner och företag. Som privatperson är det främst Windows och Officepaketet som man känner igen. Operativsystem och kontorsprogram som de allra flesta i Sverige använder dagligen både på arbete och på fritiden.

I nästan alla fall är Windows redan installerat på datorn när den köps in. Däremot kan man ofta behöva köpa in Office för att få tillgång till de mycket multifunktionella kontorsprogrammen. Utöver programvara har även Microsoft spelkonsolen Xbox i sitt utbud samt på senare år även ett stort utbud av plattor s.k. Surface.

En stor fördel med Microsoft Store är att de alltid erbjuder fri frakt, fri retur och fri support. Något som är mycket uppskattat när man handlar surfplattor och programvara online.

Utbud

Windows och Office är de två flaggskepp som Microsoft har inom mjukvara. Det går visserligen att även köpa annan mjukvara via hemsidan men det är dessa två som lyfts fram mest vilket är lätt att förstå eftersom de flesta är ute efter just dessa program. Utöver mjukvara går det att beställa de två produkterna inom hårdvara som Microsoft tillverkar och utvecklar. Det ena är spelkonsolen Xbox inklusive en mängd tillbehör som tangentbord, handkontroller och kablar. Det andra är Surface d.v.s. de surfplattor som Microsoft lanserat och som anses vara framtidens datorer.

Från att alla haft en stationär dator hemma har dessa nästintill slutat säljas till privatpersoner och bärbara datorer har istället ökat i försäljningen. Nästa steg förväntas bli att även de bärbara tappar i försäljning då plattornas enkelhet och funktionalitet prioriteras.

Rabatter och erbjudanden

När det gäller inköp av tekniska produkter hamnar ordersumman inte sällan på över 5000kr. Kan man då få en rabatt på 10-25% på hela ordern gör det en stor skillnad. Med de rabattkoder vi presenterar på vår sida går det därmed att få produkter från Microsoft Store över 1000kronor billigare.

De vanligaste rabattkoderna från Microsoft Store är just procentrabatter. Oftast är det 10-25% på hela orden men det är också vanligt att rabatten enbart ges på enskilda produktgrupper som t.ex. Surface eller Office. Men kom ihåg att besöka oss före inköpen sker – att spara en tusenlapp är aldrig fel.

Kunder som använder rabattkod från Microsoft handlar också hos

Utgångna Microsoft rabattkoder vars giltighet är okänd

2019-11-14

1

- Microsoft

Utgången rabattkod kan ej visas

Save 6% on Go 64GB and 10% on on Go 128GB

 

2017-01-01

300

- Microsoft

Utgången rabattkod kan ej visas

Xbox one Halo 5 guardians konsol!

 

2017-01-01

299

- Microsoft

Utgången rabattkod kan ej visas

Grymma erbjudande från Microsoft!

 

2016-01-01

544

- Microsoft

Utgången rabattkod kan ej visas

Alltid fri frakt på alla produkter