Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Meebox

Meebox Rabattkoder 2020

Alla aktuella Meebox rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Meebox

Meebox är ett hostingföretag som erbjuder sina kunder bra avtalsvillkor och bra tjänster till bra pris. Som så många andra företag inom denna bransch så startades företaget upp av tekniskt intresserade personer i en källare. De ville ändra de, enligt dem, orättvisa avtalsvillkoren som var gällande på marknaden för hosting, vilket de också lyckades med!

Idag är detta företag ett av de största hostingföretagen i Danmark och företaget växer ständigt. Detta till trots så menar de som startade upp företaget att det fortfarande känns som ett startup-företag. Detta är ju ganska vanligt inom denna bransch då det ofta kan gå snabbt från det att man börjar med sin idé till att det bli en stor succé!

Det finns många anledningar till att välja Meebox. Dels har de har en proffsig och trevlig kundservice och dels så är deras system är utvecklade på ett sätt som gör att de är användarvänliga och enkla att komma igång med.

Förutom dessa två viktiga anledningar till varför många väljer Meebox så handlar det även om att de erbjuder kvalitet utan kompromisser samt att detta är ett företag som spenderar tid och engagemang på sina kunder.

Utbud

Meebox har först och främst ett antal olika webbhotell som man kan välja mellan. Man kan välja Premium för 49 kronor i månaden där man får 5 domännamn, 50 GB SSD Storage, 250 GB Trafik, High Performance (150 % CPU) och GIT & SSH support.

Vill man hellre beställa för 99 kronor i månaden så får man obegränsat med domännamn, 100 GB SSD Storage, obegränsad trafik och Very High Performance (200 % CPU), GIT & SSH Support och Premium Partner Program.

Sedan finns det andra alternativ att välja mellan och det enklaste sättet at ta redan på vilket alternativ som passar en bäst är att ta sig en titt i deras utbud på hemsidan och beställa det man vill ha.

Rabattkoder & Erbjudanden

Genom att utnyttja de rabattkoder som vi har här på Rabattkodsidan så får du extra bra erbjudanden på både webbhotell och domännamn, så ta dig en titt förbi oss för att hämta rabattkoden innan du handlar.

Kunder som använder rabattkod från Meebox handlar också hos

Utgångna Meebox rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

615

- Meebox

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Kanonerbjudande på domäner och webbhotell hos Meebox!