Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Match.com

Match.com Rabattkoder 2020

Alla aktuella Match.com rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Match.com

Rabattkod Match

Match.com

När nätdejting lanserades i Sverige var det få som vågade säga att de hade träffats över nätet. Det klassades som något desperat att söka kärleken över det okända internet. Men tiderna förändras och idag är det till och med vanligare att människor träffar sin livskamrat på detta sätt än på något annat sätt. Att nätdejta ligger i tiden och ett av de företag som hjälper till med detta är Match.com.

Match är från början ett amerikanskt dejtingföretag som lanserades i USA 1995. År 2002 tog de klivet in på den nordiska marknaden och är idag en av de största aktörerna inom nätdejting. Enligt en undersökning av SIFO (2009) träffar 55 personer dagligen en livskamrat via hemsidan.

Utbud

Alla företag som erbjuder nätdejting har en enda ”produkt” i sitt utbud - chansen att hitta en livskamrat. Däremot skiljer sig de olika funktionerna på hemsidan och vilka tjänster som sidan kan erbjuda. Det är genom att jämföra dessa tjänster som de bättre dejtingsajterna kan sorteras ut från de sämre. Några saker som kännetecknar Match är fokus på kvalité, säkerhet och funktion: För att kunna hålla den mycket höga kvalitetsnivå som Match är känd för läser de alltid igenom alla profiltexter manuellt samt granskar de profilbilder som läggs upp. De söker även efter avvikande beteenden på sidan och tar tacksamt emot åsikter och idéer från sina medlemmar för att hela tiden sträva efter att få en så hög kvalité som möjligt. Det tjänar både de och medlemmarna på.

Medlemmarnas säkerhet och anonymitet säkerställs genom att namn eller andra personuppgifter aldrig lämnas vidare till andra. Dessutom finns flera möjligheter för medlemmen att begränsa vilka som han/hon ska kunna ha kontakt med. Med hjälp av kontaktfiltret kan enstaka profiler blockeras likväl som alla personer från en speciell stad eller liknande. Utöver funktioner som ska öka säkerheten har de även 11 tips som går att läsa på hemsidan. Saker man bör tänka på vid dejting online men även tips man kan ta med sig den dagen som personerna träffas ”in real”. För trots att nätdejting är mycket uppskattat och att man kan umgås digital så är ju målet att hitta en livskamrat att leva med – inte bara digitalt. Vilken väg man vill gå för att hitta kärleken online är individuellt och Match hjälper till med de olika vägarna. Det går att vara selektiv och enbart söka efter personer som enbart passar in på en mängd kriterier likväl som att ha en mer öppen profil och vänta in kontaktförfrågningar av personer som anser att ens profilbild och presentation låter intressant. Vägarna är många – Match hjälper till på vägen.

Rabatter och Erbjudanden

Match.com är betydligt mer känd för att erbjuda en mycket bra dejtingsajt än att erbjuda mängder av olika rabattkoder. Därmed inte sagt att de aldrig har kampanjer. Vid de tillfällen som de har rabattkoder presenterar vi dem och det handlar då framförallt om prova-på erbjudanden. Det ska sägas att man kan bli medlem utan kostnad men för att ge sidan en ärlig chans och ha tillgång till alla funktioner måste man vara betalande medlem. Ett alternativ för den nyfikne är då istället att använda en rabattkod som ger fri tillgång till hela hemsidan under några dagar. Det är dessa koder som vi kommer presentera.

Kunder som använder rabattkod från Match.com handlar också hos

Utgångna Match.com rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

675

- Match.com

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Kanonerbjudande hos match.com när du startar ett konto!