Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Mat.se

Mat.se Rabattkoder 2020

Alla aktuella Mat.se rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Mat.se

Mat.se är ett nytt sätt att handla mat, inte ett nytt sätt för det fungerar ju lika dant, men du kan via mat.se välja olika recept som du tycker är intressanta och som du skulle vilja bjuda din familj eller vänner på middag med. När du väljer ett recept så läggs alla varor för receptet i kundkorgen. När du är nöjd och du valt veckans recept kan du betala online och mat.se kör sedan ut dina varor till din dörr!

Vissa kan tycka det är slött, vissa kan tycka det är hur bra som helst, eftersom vi idag lever i en stressad tid där tiden blivit allt mer dyrbar, kan jag känna att mat.se har hittat något unikt som gör att vi kan spara in ett par timmar varje vecka på att slippa åka och handla.

Leverans från Mat.se

Leveransen från mat.se sker fram till dörren, det är du som kunde som är ansvarig för att se till så att det är rätt leveransadress innan du beställer. Är det ingen hemma som kan ta emot varorna lämnas de utanför dörren.

Är ingen person är hemma och det finns alkoholhaltiga drycker i kassen eller läkemedel så kommer dessa att plockas ur påsen och krediteras. Mat.se är en oberoende matbutik med fokus på att leverera dina matvaror hela vägen från butik till dörren.

Erbjudanden och rabattkoder

Mat.se brukar komma ut med olika rabattkoder och erbjudanden så det gäller att alltid kolla vad som finns här på rabattkodsidan. Vi publicerar alltid rabattkoder och erbjudanden som är aktiva och som kan ge kunden en bra deal. För att använda en rabattkod så klickar du på visa rabattkod sedan skriver du in koden i kassan så kommer rabatten att dras per automatik. Det skadar aldrig att prova, spar in din tid på det som går och få lite mer tid över till annat, låt mat.se leverera maten till din dörr.

Kunder som använder rabattkod från Mat.se handlar också hos

Utgångna Mat.se rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

302

- Mat.se

Utgången rabattkod kan ej visas

200kr billigare kundvagn med den här koden!

 

2017-01-01

298

- Mat.se

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara 150 kronor vid köp som överstiger 500 kronor!

 

2017-01-01

301

- Mat.se

Utgången rabattkod kan ej visas

HEJHÖST

 

2017-01-01

296

- Mat.se

Utgången rabattkod kan ej visas

Rabattkod för mat - Spara 100 kr som ny kund

 

2016-01-01

263

- Mat.se

Utgången rabattkod kan ej visas

Denna rabattkod ger dig 100:- rabatt på din första beställning!

 

2015-05-01

169

- Mat.se

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! 10% rabatt på mängder av olika Dolce Gusto kaffekapslar!