Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Maddii

Maddii Rabattkoder 2020

Alla aktuella Maddii rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Maddii

Maddii är en nätbutik som drivs av Eprix AB. Företagets första mål var att erbjuda kvinnor sexiga underkläder till bra pris, men allteftersom har de även börjat sälja parfymer och solglasögon. Att de produkter som säljs hos Maddii är tillverkade i Europa gör att företaget på ett smidigt sätt ges kontroll och det gör även att de lättare kan garantera hög kvalitet.

Maddii har funnits med på marknaden sedan 2013 och de billiga priserna är möjliga på grund av att man sparar in på leveransen. Som kund på Maddii får man därför vara beredd på att man får vänta några dagar extra på sitt paket, men det är det ju värt när man ser till priset!

Utbud

I utbudet hos Maddii kan man söka efter underkläder i kategorierna Underkläder, Speciella Tillfällen, Nyheter & Bästsäljare, Fyndhörna och Varumärken. Varje kategori svämmar över av produkter, så det är inte svårt att hitta någonting att handla här!

Trots att Maddii från början främst ville fokusera på ”sexiga” underkläder så kan man idag finna väldigt mycket annat i utbudet utöver det. Man kan exempelvis hitta både bekväma och funktionella underkläder i utbudet. De har bland annat shapewear av hög kvalitet till bra pris, så är man ute efter det så är detta ett bra ställe att shoppa på.

Bland deras trosor hittar man bland annat både stringtrosor, hipsters, boxershorts och tanga. Man kan hitta trosor både i bomull, spets med mera, så det är bara att svänga förbi och välja ut det som just du är ute efter!

Rabattkoder & Erbjudanden

För att du ska kunna hålla dig à jour med vad som sker på Maddii så kan du anmäla dig till deras nyhetsbrev. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet så kan du vara säker på att du har koll på både nyheter av olika slag, erbjudanden och kampanjer.

Passa även på att ta med dig en rabattkod från oss här på Rabattkodsidan så att du garanteras ett riktigt lågt pris när du ändå ska handla hos Maddii! Det förgyller alltid vardagen lite extra med en rabatt, så se till att utnyttja de rabattkoder som vi har!

Kunder som använder rabattkod från Maddii handlar också hos

Utgångna Maddii rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-11-30

7

- Maddii

Utgången rabattkod kan ej visas

Få 25% rabatt när du handlar för mer än 400 kr.

 

2017-08-31

5

- Maddii

Utgången rabattkod kan ej visas

Ger 15% rabatt.

 

2017-08-31

6

- Maddii

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu får du 40 % rabatt på alla skor från Primeboots online på Maddii.se

 

2017-05-31

4

- Maddii

Utgången rabattkod kan ej visas

Alla orderars över 500kr - ger vi 10% på summa av varuvärdet till Era kunder med koden [maddii-Vårmode-10]

 

2017-01-01

544

- Maddii

Utgången rabattkod kan ej visas

Handla för över 300kr & få 5% rabatt om du anmäler dig till maddis nyhetsbrev!

 

2017-01-01

552

- Maddii

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 50% rabatt på mängder av produkter hos Maddi!