Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Live It

Live It Rabattkoder 2020

Alla aktuella Live It rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Live It

Live it har funnits på den svenska marknaden sedan 2005. Med Live it kan man ge upplevelser i present till nära och kära och detta nya presentkoncept med upplevelser kom att bli väldigt stort i landet efter det att det introducerades.

Idag är Live it den drivande kraften i upplevelsebranschen i Sverige och de erbjuder upplevelser på över 1000 platser. De har ett brett och stort utbud som gör att alla kan hitta någonting som faller en i smaken, vilket öppnar upp för alla att ta sig en titt och hitta den perfekta presenten.

Live it är ett företag med en affärsidé som tycks ligga helt rätt i tiden, då detta är ett företag som uppvisar väldigt stor tillväxt för varje nytt kalenderår. Att ge bort en present av detta slag är med andra ord populärt och har man inte själv köpt en sådan gåva eller mottagit en, så känner man säkert någon som gjort det.

Utbud

I utbudet kan man välja mellan hundratals olika upplevelsepresenter inom ett flertal olika kategorier och man hittar alltifrån spavistelse och vinprovning till sportbilskörning.

Deras presenter levereras i den ask som kommit att bli karakteristisk för företaget, så det är lätt att känna igen presenten redan innan man öppnat upp den, så att säga.

I deras topp 10- lista hittar man upplevelser som ost- & vinprovning, kryssningsupplevelse för två, takvandring, spadag och makeupkurs. Här finns med andra ord lite av varje.

I det övriga utbudet kan man välja upplevelsepresenter från kategorierna Äventyr & Action, Spa & Relax, Motorsport, Mat & Dryck, Underhållning & Middag, Weekend & Övernattning, Djur & Natur och Fritid & Hobby.

Rabattkoder & Erbjudanden

Live it har ett nyhetsbrev som man kan registrera sig för och genom att göra det så kan man vara säker på att man inte missar några spännande nyheter eller bra erbjudanden och kampanjer.

Vår sajt har alltid en spännande rabattkod runt hörnet både till Live it och mängder av andra företag, så naturligtvis så är det även en god idé att titta in här hos oss på Rabattkodsidan för att se efter vad vi erbjuder för rabattkoder knutna till Live it för tillfället!

Kunder som använder rabattkod från Live It handlar också hos

Utgångna Live It rabattkoder vars giltighet är okänd

2019-11-25

0

- Live It

Utgången rabattkod kan ej visas

Mat & Dryck - hela kategorin

 

2019-11-25

0

- Live It

Utgången rabattkod kan ej visas

Äventyr & Action - hela kategorin

 

2019-11-25

0

- Live It

Utgången rabattkod kan ej visas

Spa & Relax - hela kategorin

 

2017-01-01

527

- Live It

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Kanonerbjudande på mängder av olika upplevelser hos LiveIt!

 

2014-06-05

191

- Live It

Utgången rabattkod kan ej visas

10% Rabatt på presentkort