Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Lenovo

Lenovo Rabattkoder 2020

Alla aktuella Lenovo rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Lenovo

Lenovo är ett riktigt storföretag med hela 55 000 anställda. Kunderna hittar vi i 160 länder, så detta är ett globalt företag som säljer sina produkter över hela världen.

Lenovo grundades i Kina 1984 och företaget har kommit att bli ledande inom PC- datorer i landet. Under 2015 hamnade Lenovo på plats 231 i Fortunes topp 500- lista, så detta är definitivt ett företag som går framåt hela tiden!

Hos Lenovo lever man efter mottot ”We do what we say and we own what we do”. Deras sätt att arbeta och den arbetskultur som man har byggt runt företaget har lett fram till vad vi ser idag. Det Lenovo vi ser idag är ett företag som vinner priser, som är innovativt och som alltid ser till att höja ribban ännu ett steg.

Utbud

Lenovo har både bärbara datorer, surfplattor och stationära datorer i sitt sortiment, så här finns det någonting för alla. Hos Lenovo kan man räkna med ett rejält utbud, så det gäller att man vet vad man är ute efter!

Man kan enkelt klicka sig fram till den typ av dator eller surfplatta som man är ute efter på hemsidan. Först och främst väljer man om man vill titta runt bland bärbara datorer, surfplattor eller stationära datorer. Efter att man valt huvudkategori så är det bara att fönstershoppa runt i utbudet tills man hittar sin favorit!

Bland Lenovos produkter så finns det, som sagt, en dator för varje individ då deras utbud är så brett och gillar man datorer i allmänhet så är det ett riktigt treat att gå in på hemsidan och kolla runt i utbudet.

Rabattkoder & Erbjudanden

På Lenovos hemsidan kan man hitta deras aktuella erbjudanden under rubriken Erbjudanden. Här hittar man, förutom tidsbundna erbjudanden, även rea och en outlet.

Med en rabattkod från oss på Rabattkodsidan så kan du räkna med att det blir extra förmånligt att handla från Lenovo. Vi håller koll på de erbjudanden som finns i respektive nätbutik så passa på att titta in hos oss för att få information om bra och förmånliga priser i de butiker som vi samarbetar med.

Kunder som använder rabattkod från Lenovo handlar också hos

Utgångna Lenovo rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-12-30

379

- Lenovo

Utgången rabattkod kan ej visas

Fynda datorer, Thinkpads och tillbehör på Lenovo!

 

2015-06-22

116

- Lenovo

Utgången rabattkod kan ej visas

10 % rabatt på alla tillbehör med e-kupong: SSP56 Erbjudandet gäller till 22 juni 2015

 

2015-04-17

128

- Lenovo

Utgången rabattkod kan ej visas

7% Rabatt på Lenovo Thinkpad Edge, 10% rabtt på ThinkPad T-, X- och W-serier

 

2015-03-22

97

- Lenovo

Utgången rabattkod kan ej visas

7% OFF ThinkPad Edge, L, S and ThinkPad Yoga

 

2015-03-22

96

- Lenovo

Utgången rabattkod kan ej visas

10% OFF ThinkPad T, X and W series