Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Lekmer

Lekmer Rabattkoder 2020

Alla aktuella Lekmer rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Lekmer

Rabattkod Lekmer

Lekmer är en komplett barnaffär på nätet och samtidigt mycket mer än bara en leksaksaffär. Kunden kan enkelt beställa hem alla produkter denna behöver till sin baby eller sitt barn. Lekmer har allt från artiklar inom barnrumsinredning till babyprodukter, allt från barnkläder till leksaker. Dessutom hittar du ett stort sortiment av välbehövliga prylar och tillbehör så som barnvagnar, bilbarnsstolar och allt annat som barn använder och behöver under sina uppväxtår.

Företaget värdesätter nyckelord och –fraser som till exempel hög tillgänglighet, snabba leveranser, mycket god service och trygga, säkra och populära produkter ur den oerhört breda katergorin barnprodukter.

Lekmer har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden när det gäller försäljning av framförallt leksaker men även andra barnprodukter på internet. Lekmer grundades 2006 och är en del av CDON Group. Företaget har sitt högkvarter i Stockholm och lager i Falkenberg, varifrån Lekmer skickar ut samtliga sina produkter med så snabba fraktsätt som möjligt för att uppnå målet om snabba leveranser och hög kundnöjdhet. I dag är Lekmer Sveriges absolut största leksaksaffär på nätet.

Företaget har genom åren blivit korade till Årets E-handlare 2010 inom kategorin Barn och Familj, en utmärkelse som Lekmer är mycket stolta över.

Företaget marknadsför sig aktivt via många olika kanaler och hittar ständigt nya, innovativa vägar att sprida kunskap och information om företaget. Ett mycket populärt sätt som Lekmer verkligen har lyckats genom är att driva en populär blogg där läsaren kan ta del av sköna leksakstips. Bloggen skriver väldigt informativt om företagets produkter och beskriver i detalj hur exempelvis ytterplagg och bilbarnstolar är konstruerade så att läsarna lär sig hur det fungerar och på vilket sätt produkterna underlättar och gör användandet roligare, säkrare eller mer spännande för barnen – givetvis beroende på vilken produkt det aktuella inlägget nu handlar om.

Lekmer har väldigt nöjda kunder och har fått höga betyg på olika rankingsidor. I skrivandes stund har de tilldelats betyget 8 av 10 på hemsidan Prisjakt. Dessutom har de ett mycket starkt betyg hos ansedda Pricerunner, där Lekmer kammar hem hela 4,5 av 5 i totalbetyg.

 

Utbud

 

Lekmer har på hemsidan lekmer.se ett oerhört brett sortiment av leksaker vilket är företagets huvudinriktning. I sortimentet, som är bredare än hos den vanlige leksakshandlaren, finns massor av populära leksaker för barn i alla åldrar. Massor av populära leksaksmärken så som Barbie, Brio, LEGO, Chicco, Disney, Fisher-Price, Melissa & Doug, Micki, Moomin, Smoby, Star Wars och Stiga finns representerat i Lekmers massiva och välsorterade sortiment. Totalt sett har företaget hela 707 märken i sitt sortiment.

Hos Lekmer är det enkelt att navigera på nätet och då företaget endast är webbaserat kan de hålla priserna nere då de inte behöver ha samma marginaler som en fysisk butik. Även om du inte ska köpa leksakerna till dig själv är det alltid lätt att hitta just rätt leksak till den du ska köpa leksaken till, då det är väldigt lätt att navigera och på företagets hemsida går det enkelt och snabbt att hitta den kategori som passar barn i till exempel en viss ålder.

Kunder som använder rabattkod från Lekmer handlar också hos

Utgångna Lekmer rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-08-30

296

- Lekmer

Utgången rabattkod kan ej visas

70% rabatt hos Lekmer på leksaker

 

2016-01-01

562

- Lekmer

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 70% rabatt på mängder av Leksaker

 

2016-01-01

713

- Lekmer

Utgången rabattkod kan ej visas

Alltid fri frakt vid köp över 1000:-

 

2013-12-24

262

- Lekmer

Utgången rabattkod kan ej visas

På 50 klappar

 

2013-12-19

248

- Lekmer

Utgången rabattkod kan ej visas

Du får 100 kr rabatt när du handlar för minst 600kr

 

2013-12-19

218

- Lekmer

Utgången rabattkod kan ej visas

100:- Rabatt vid köp över 600:-

 

2013-12-19

276

- Lekmer

Utgången rabattkod kan ej visas

100:- Rabatt vid köp över 600:-

 

2013-11-28

1157

- Lekmer

Utgången rabattkod kan ej visas

200:- Rabatt vid köp över 1000:-