Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Lash

Lash Rabattkoder 2020

Alla aktuella Lash rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Lash

Lash lanserades redan under 2002 och i 14 år har de försett marknaden med skönhetsprodukter och hygienartiklar. Fram till år 2011 var detta en butik som endast sålde produkter för män, men för 5 år sedan var det alltså dags att utöka utbudet till att även inkludera varor avsedda för kvinnor.

Utökningen av sortimentet togs naturligtvis tacksamt emot av alla de kvinnor som vänt sig hit för att köpa presenter till männen i sina liv! Idag kan med andra ord alla vända sig till Lash för att handla både det ena och det andra inom skönhets- och hygienprodukter.

Hos Lash kan man räkna med snabba leveranser, 30 dagars öppet köp och en nöjd-kund-garanti samt billigt frakt på 29 kronor och bonuspoäng som ger rabatt vid kommande köp.

Utbud

Utbudet hos Lash imponerar på vem som helst då man hittar många av de stora varumärkena på rad här! Cicamed, Collistar, Crabtree & Evelyn, Dr. Brandt, Mavala, Phytomer, Recipe for Men, REN, Rosebud och Vitry är bara ett axplock, så då är det lätt att få en bild av vad man har att se fram emot!

Det är enkelt att söka efter produkterna hos Lash. Man kan söka produkter inom kategorierna För Män, För Kvinnor, Problemlösare, Varumärken, Nya Produkter och REA. Det är alltså inga svårigheter att leta upp det man är ute efter, utan det är tvärtom som så att man kan fixa det snabbt och effektivt.

Då det finns så mycket härliga varumärken att välja mellan hos Lash så är det lätt att det hamnar lite extra kul i varukorgen och det är ju alltid kul med denna typ av butiker!

Rabattkoder & Erbjudanden

Idag är vi vana vid att det finns nyhetsbrev att prenumerera på när det kommer till nätbutiker och så är fallet även här. Med Lash nyhetsbrev så kan du se fram emot unika erbjudanden, information gällande nyheter och annat matnyttigt.

Rabattkodsidan är naturligtvis också ett sätt att få bra erbjudanden och förmånliga priser. Genom att ta del av våra rabattkoder som är gällande för Lash så kan du se fram emot härliga förmåner som ger dig bättre pris, så det är bara att aktiver en rabattkod och shoppa loss!

Kunder som använder rabattkod från Lash handlar också hos

Utgångna Lash rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

281

- Lash

Utgången rabattkod kan ej visas

Gratis frakt vid köp över 700 kr!

 

2017-01-01

280

- Lash

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara upp till 40% på skönhetsprodukter & smycken

 

2016-01-01

331

- Lash

Utgången rabattkod kan ej visas

Lash erbjuder alltid fri frakt vid köp över 700:-. Ingen rabattkod krävs.