Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Lantbutiken

Lantbutiken Rabattkoder 2020

Alla aktuella Lantbutiken rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Fyll på med vatten!

Information

Viktigt att ha koll på vätskebalansen! Alltid fräscht vatten med vårt sortiment av vattenkar, vattenkoppar och vattenpumpar. Vi fortsätter med våra erbjudanden för elstängsel, stolpar, handtag, tråd och aggregat. Har du fått tillökning i hönsgården så

 

Information om Lantbutiken

Lantbutiken är en nätbutik som funnits med på marknaden sedan 2009. Detta är en butik som har sitt huvudkontor i Gislaved i Småland och deras vision är att bli störst i landet på produkter för alla som bor på landet, vilket de är en god bit på väg att bli! Med ett effektivt och professionellt gäng bakom butiken så har man mycket att upptäcka här.

Grundaren av Lantbutiken, Anders Bengtsson, är son till en lantbrukare, vilket innebär att detta är en butik där man innehar precis den rätta kompetensen. Idag säljs deras produkter till personer och företag i hela landet.

Bland kunderna finner vi både skolor, privatpersoner, mjölkgårdar, hantverkare, stuterier, forskningsinstitut/laboratorier med flera. Detta är med andra ord ett företag som har ett brett kundutbud och det är ju alltid betryggande som kund.

Utbud

När man kommer in på Lantbutiken.se så finner man mängder av kategorier med produkter. I utbudet finns det över 10 000 artiklar, så här kommer alla som behöver produkter av detta slag kunna hitta mycket att välja mellan!

Kategorier som man kan handla från är Djurtillbehör, Elstängsel, Elnät & Nät, Vatten, Stall, Foder, Verkstad, Kläder, Hem & Trädgård, Skog, Grindar, Inomgård, Bygg, Skadedjur och Fordon. Man kan även söka efter produkter i kategorierna Julklappar, REA och Presentkort.

Lantbutiken har ett sortiment som ständigt förnyas, så se till att hålla ögonen öppna så att du inte missar några spännande nyheter! Oavsett om det är produkter inom lantbruk, bygg eller om det är produkter inom verkstad så kan du räkna med att finna mycket att välja mellan hos Lantbutiken, så det är bara att titta in och handla det du söker.

Rabattkoder & Erbjudanden

Hos Lantbutiken så finns det alltid en ”Veckans Deal” och aktuella kampanjer som man kan ta del av. Varje gång man handlar så får man även poäng som man sedan kan använda för att få rabatt på kommande köp.

Rabattkoder till Lantbutiken hittar du såklart även här hos oss på Rabattkodsidan, så ta det för vana att alltid se efter vad vi har att erbjuda innan du handlar på Lantbutiken, eller på någon annan av alla de hundratals butiker som vi har rabattkoder till!

Kunder som använder rabattkod från Lantbutiken handlar också hos

Utgångna Lantbutiken rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

292

- Lantbutiken

Utgången rabattkod kan ej visas

Handla nya lantprodukter - upp till 50% rabatt

 

2016-01-01

281

- Lantbutiken

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu upp till 70% rabatt på mängder av produkter hos Lantbutiken! Produkter som tidigare används som demoprodukter!