Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Laitis

Laitis Rabattkoder 2020

Alla aktuella Laitis rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Laitis

Hos Laitis kunde man från början köpa bilbatteri och begagnade bildelar. Detta var under 1960- talet och sedan dess har företaget naturligtvis utvecklats, vilket man ser i deras utbud idag. Numera är Laitis ett företag som förser industri, verkstäder, bensinmackar samt privatpersoner med både verktyg och reservdelar.

Idag är Laitis ett stort företag som omsätter över 200 miljoner, men i början var det ett så kallat ”källarföretag”. Som så många andra stora aktörer på marknaden startade alltså även Laitis blygsamt innan expansionen kom och detta är alltid tryggt för kunden då det innebär att det är ett företag med lång och gedigen erfarenhet.

Fler saker än kunskap och erfarenhet som talar för detta företag är det stora utbudet, öppet köp i hela 30 dagar och fri frakt vid köp över 500 kronor. Att man kan välja mellan säkra och trygga betalningar med Klarna eller kontokort och att de fraktalternativ man erbjuds är pålitliga och bra ger också det ett plus i kanten för Laitis.

Utbud

Hos Laitis kan man välja produkter i kategorierna Batterier & Laddare, Bil, Entreprenad, Hem & Fritid, Maskiner, Personligt Skydd, Snöskoter, Verktyg och Luna Universe. Man kan även ta sig en titt i kategorin Julbladet såhär inför julen där man hittar julklappstips.

Efter att man valt vilken kategori man vill handla från så är det enkelt att sortera produkterna utifrån antingen bästsäljare, pris, modell eller utifrån betyg. Med dessa valmöjligheter blir det enkelt att hitta det man söker.

Laitis säljer mängder av olika produkter, så här kan de allra flesta hitta produkter som behövs. Man kan exempelvis köpa gräsklippare, myggspray, batteriladdare, kupévärmare, reflexer, lackfräs, slippapper, öronproppar, hörselkåpor, snöborstar och brandvarnare.

Rabattkoder & Erbjudanden

Laitis har ett nyhetsbrev som man smidigt kan anmäla sig till för att få de allra senaste nyheterna från företaget. Med nyhetsbrevet kan man räkna med information om aktuella kampanjer, erbjudande och rabatter, så det är en god idé att prenumerera på nyhetsbrevet!

Med de rabattkoder som vi här på rabattkodsidan erbjuder så blir det ännu enklare att få bra rabatt hos Laitis. Det är bara att kopiera våra rabattkoder och ta dem med sig till den aktuella butiken!

Kunder som använder rabattkod från Laitis handlar också hos

Utgångna Laitis rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-11-01

333

- Laitis

Utgången rabattkod kan ej visas

Billiga batterier och batteriladdare finner du i denna Laitis kampanj!

 

2017-01-01

283

- Laitis

Utgången rabattkod kan ej visas

Fraktfritt hos Laitis!

 

2016-01-01

323

- Laitis

Utgången rabattkod kan ej visas

Laitis erbjuder alltid fri frakt när du handlar för över 500:-, ingen rabattkod krävs.