Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för La Redoute

La Redoute Rabattkoder 2020

Alla aktuella La Redoute rabattkoder och erbjudanden under maj 2020

 

Information om La Redoute

La Redoute är Frankrikes ledande postorderföretag och de finns även i exempelvis Sverige, USA, Spanien och Portugal. De säger själva om företaget att det är ”Mode på franska” och då Frankrikes med sina modehus alltid varit med i toppen bland vad som är inne och ute säsong efter säsong så är det ingen dålig slogan!

Att de erbjuder kläder till bra priser som även gemene man kan köpa, även om det handlar om lite mer exklusiva designers gör att La Redoute är ett företag som många uppskattar.

Man kan köpa både billiga basplagg och dyrare plagg från olika designers i denna nätbutik, så oavsett vad man är ute efter så har man alltså stor chans att hitta det här.

La Redoute erbjuder personlig kundservice alla dagar i veckan och man kan nå dem både via mail och via telefon.

De har alltid 30 dagars öppet köp och man kan enkelt byta och returnera varor. Även deras leveranser sköts smidigt och snabbt och man kan välja mellan en mängd olika betalningsalternativ.

Utbud

I La Redoutes utbud hittar man produkter inom huvudkategorierna Dam, Barn, Herr, Skor, Hem och Plus Size. Man kan näven välja utifrån kategorierna Outlet och Varumärken.

I varje huvudkategori finner man sedan en mängd olika underkategorier så som klänningar, accessoarer, jumpsuits, babyset, skjortor, byxor, boots, stövlar, dekoration, belysning, underkläder, mammakläder och mängder av annat!

Vill man så kan man med andra ord klä hela familjen från topp till tå med kläder, skor och annat från La Redoute. Man kan även piffa till det lite där hemma med olika typer av inredningsdetaljer när man ändå är igång!

Rabattkoder & Erbjudanden

Då La Redoute är ett stort företag som säljer sina produkter i ett flertal länder så kan man förvänta sig en stor mängd kampanjer och erbjudanden av olika slag.

Naturligtvis kan man registrera sig för deras nyhetsbrev som ett första steg in bland alla deras trevliga erbjudanden då det med detta medföljer både nyheter och erbjudanden.

La Redoute rabattkod och erbjudanden kan man även hitta via andra sajter och de har även ofta förmånliga rabattkoder att ta del av på sajten.

Kunder som använder rabattkod från La Redoute handlar också hos

Utgångna La Redoute rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-30

404

- La Redoute

Utgången rabattkod kan ej visas

Anmäl dig till La Redoute´s nyhetsmail och få 150:- rabatt på ditt första köp (villkor gäller)

 

2016-01-01

513

- La Redoute

Utgången rabattkod kan ej visas

Anmäl till nyhetsbrev, få 150:- att handla för

 

2013-11-25

256

- La Redoute

Utgången rabattkod kan ej visas

50% rabatt på dyraste varan, 25% på resten