Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för KreditIdag

KreditIdag Rabattkoder 2020

Alla aktuella KreditIdag rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om KreditIdag

KreditIdag är ett företag som erbjuder konsumentkrediter och affärsidén är att tillhandahålla snabba, säkra och billiga lån till privatpersoner. KreditIdags lån är den typ av lån som kallas för blancolån. Detta innebär att varken krav på säkerhet eller borgen krävs.

På KreditIdag samarbetar man med kreditupplysningsföretag för att man ska kunna bilda sig en så bra bild som möjligt av kundens situation ekonomiskt innan man fattar ett beslut åt det ena eller det andra hållet. Detta innebär att de kreditbeslut som fattas baseras på kundens situation samt återbetalningsförmåga.

Denna typ av lån är till för alla som behöver ett snabbt lån vid exempelvis oförutsedda utgifter. Då det går snabbt att få beslutet från KreditIdag så är det enkelt att som kund använda sig av denna tjänst.

Utbud

Hos KreditIdag kan man låna mellan 500 kronor och 10 000 kronor. Återbetalningstiden är mellan 15 dagar och 90 dagar. När man lånar pengar hos KreditIdag för första gången så kan man låna högst 3000 kronor.

Här kan du jämföra snabblån innan du bestämmer dig!

Hos KreditIdag lånar man säkert och enkelt. Det som många kunder upplever som det mest positiva är att man får svar snabbt och att kostnaden för de lån man tar från KreditIdag är relativt låga. Att ansökan är gratis är naturligtvis även det en bidragande faktor till varför många anser att KreditIdag är ett bra val.

Räntan för lånen från KreditIdag är avdragsgill, vilket innebär att man får tillbaka 30 % av den årliga räntan vid deklarationen. Med rätt lån kan du faktiskt spara tusenlappar, så var noggrann med vilket lån du väljer!

Var noggrann när du läser igenom villkor och regler för lånet så att du har koll på vad som gäller innan du tar ett lån så att du slipper obehagliga överraskningar!

Rabattkoder & Erbjudanden

Ett bra sätt att ta reda på om det är ett pålitligt företag man har att göra med är om det är omnämnt hos andra. De företag som du hittar här hos oss på Rabattkodsidan kan du känna dig trygg med, så det är bara för dig att välja ut den eller de rabattkoder som intresserar dig och köpa de varor och tjänster som passar dig.

Kunder som använder rabattkod från KreditIdag handlar också hos

Utgångna KreditIdag rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

597

- KreditIdag

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara tusenlappar genom att hitta rätt lån! Detta gör du enklast via kreditIdag!