Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Kortio

Kortio Rabattkoder 2020

Alla aktuella Kortio rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Kortio

Kortio grundades under 2013 och målet är att erbjuda tjänster som hjälper kunder att hitta rätt på kreditmarknaden. Då detta är ett företag som sedan innan har lång erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjänster där nätet fungerar som utgångspunkt.

På hemsidan kan man hitta massor av bra information om kreditlösningar för privatpersoner, så oavsett om man vill ha hjälp med en kredit i form av kreditkort eller om man bara är intresserad av fakta så kan man vända sig till Kortio för information.

De har en upplysande sida för Frågor och Svar där man kan lära sig mycket matnyttigt som man kan använda sig av för att få bättre koll på hur det fungerar med kredit numera.

Här kan du jämföra snabblån innan du bestämmer dig!

Utbud

Bland de kreditkort och bankkort som finns på Kortio hittar man bland annat American Express, SEB, Nordnet, Ikano Bank, Länsförsäkringar, Entercard, Nordea Finans, Forex Bank, Swedbank, Handelsbanken, Skandiabanken, Wasa kredit och ICA Banken.

Det är en väldigt bra och upplysande sida där det redogörs för alla de olika alternativen som man har att välja på från Kortio. Det är inte alltid det lättaste att själv veta vilket av alternativen som är bäst, men detta kan man få hjälp med av Kortio.

Då det är en sajt med mycket information så kan man ganska lätt hitta den kunskap man behöver för att själv kunna hitta rätt, men då det finns så många olika kreditlösningar att välja mellan på Kortio så kan det vara bra att ta hjälp av dem som arbetar där.

Rabattkoder & Erbjudanden

Det finns en rad olika erbjudanden som man kan ta del av på Kortio. Beroende av vilket av de kort som de har att erbjuda som man är intresserad av så finns det mer eller mindre bra erbjudanden, så det gäller att hitta det erbjudande som man får ut mest av, helt enkelt! Exempel på erbjudanden är att man får ett års gratis årsavgift och det är ju aldrig fel!

Rabattkodsidan har också rabattkoder som du kan använda dig av på Kortio för att på så sätt på extra bra erbjudanden och förmånliga priser när du väl har bestämt dig för vad för kort du är intresserad av.

Kunder som använder rabattkod från Kortio handlar också hos

Utgångna Kortio rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

606

- Kortio

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara tusenlappar genom att hitta rätt kort mer rätt villkor hos Kortio!