Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Körkort.se

Körkort.se Rabattkoder 2020

Alla aktuella Körkort.se rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Körkort.se

Körkort.se erbjuder Sveriges bästa nätbaserade körkortsteori och deras mål är att göra det både billigt och enkelt för alla som ska ta körkort. Körkort.se har över 10 år på nacken, vilket innebär att detta är ett företag att lita på när det kommer till teoriutbildning för körkort.

På Körkort.se så ser man till att ständigt uppdatera och komplettera sina tjänster, så använder man sig av deras tjänster så kan man alltså räkna med att hela tiden får det bästa och det senaste som finns på marknaden inom detta segment.

Körkort.se finns till för att alla som ska plugga in teorin för körkortet ska få det lite enklare att klara sitt teoriprov. När man använder sig av deras tjänst så är det lättare att lära sig teorin och att förstå den, vilket gör att teoriprovet blir lättare att klara när det väl är dags för det.

Det finns ett flertal trafikskolor runt om i landet som använder sig av Körkort.se och det är ju det bästa betyg som de kan få!

Utbud

På Körkort.se kan man köpa presentkort till någon man tycker om och som ska börja med att ta körkort. Det är gjort i några väldigt enkla steg, där man först och främst väljer vilken typ av behörighet och sedan går man vidare genom att välja om man vill ha ett abonnemang på 1 månad, 3 månader, eller 6 månader.

De abonnemang man kan välja mellan hittar man under rubriken Priser och här kan man välja mellan Behörighet (B) bil, Behörighet (A) motorcykel, eller Behörighet (AM) EU- Moped.

Beroende av vilken typ av behörighet man önskar och beroende av om man väljer att registrera sig för medlemskap i 1 månad, 3 månader, eller 6 månader så kostar det olika mycket.

Rabattkoder & Erbjudanden

Körkort.se håller redan bra priser, men naturligtvis är det alltid trevligt att krydda det hela lite med ett extra förmånligt pris med en rabattkod. Om du tittar förbi här hos oss innan du köper någonting på Körkort.se och utnyttjar någon av våra rabattkoder så kan du räkna med ett billigare pris, så titta in här på vår sajt innan du shoppar!

Kunder som använder rabattkod från Körkort.se handlar också hos

Utgångna Körkort.se rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

652

- Körkort.se

Utgången rabattkod kan ej visas

Ska du ta körkort? Öka chanserna till att lyckas på första försöket med hjälp av körkort.se! Just nu kanonerbjudande!

 

2014-09-06

162

- Körkort.se

Utgången rabattkod kan ej visas

Denna rabattkod ger 16% rabatt på alla köp hos Körkort.se.