Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Kontorsgiganten

Kontorsgiganten Rabattkoder 2020

Alla aktuella Kontorsgiganten rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Kontorsgiganten

Kontorsgiganten har funnits som nätbutik sedan 2002 och de säljer kontorsmaterial till olika slags företag i landet. Idag säljer de sina produkter till cirka 32 000 olika företag runt om i Sverige. Då deras priser är så låga trots att de håller hög kvalitet på varorna så är det inte så konstigt att så många hittat hit!

Sortimentet uppdateras varje säsong och man kan titta runt bland cirka 14 000 olika artiklar i utbudet. Då priset hos Kontorsgiganten ligger på mellan 30-70 % under butikspris så får man mycket för pengarna när man handlar här.

När man handlar från Kontorsgiganten kan man räkna med leverans till sin dörr redan en arbetsdag efter man lagt sin order, så länge man gör sin beställning före klockan 11.30 dagen innan. Detta är snabbt och bra, så man behöver inte, som i många andra fall, vänta flera dagar på sina varor.

Utbud

När det kommer till utbudet hos Kontorsgiganten så är det verkligen just gigantiskt. Man kan välja mellan varor i kategorier som Almanackor & Kalendrar, Hygien & Städ, Sjukvård & Omsorg, Väskor, Skrivbordsartiklar, Kök & Fika, Företagspresenter, Datortillbehör, Pennor & Ritmaterial och Konferens & Presentation.

Detta är endast ett urval av kategorier som man kan välja produkter från och i alla dessa kategorier hittar man mängder av saker som behövs på kontoret. Det är alltså knappast troligt att man inte finner det man är ute efter när man handlar hos Kontorsgiganten!

Varumärken som säljs hos Kontorsgiganten är bland andra Katrin, Panasonic, Ariel, Tassimo, Scotch, Ajax, Sharp, Bosch, Acer, Rapid, Post-it, Arvid Nordquist, Pilot, Multicopy, Lexmark, HP, Esselte, Dell, Canon, BIC, Bonnier och 3M. Detta är endast en liten del av deras utbud, så sök själv efter dina favoritmärken på sajten.

Rabattkoder & Erbjudanden

Likt många andra nätbutiker så har även Kontorsgiganten ett nyhetsbrev som man som kund enkelt kan anmäla sig till för att få snabb och smidig tillgång till specialerbjudanden, kampanjer och andra nyheter.

Genom att använda dig av de rabattkoder som vi har här på Rabattkodsidan så kan du räkna med att få riktigt bra rabatter när du handlar hos Kontorsgiganten, så ta dig en titt här hos oss innan du börjar handla!

Kunder som använder rabattkod från Kontorsgiganten handlar också hos

Utgångna Kontorsgiganten rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

291

- Kontorsgiganten

Utgången rabattkod kan ej visas

Handla och få 5 stycken överstrykningspennor!

 

2017-01-01

290

- Kontorsgiganten

Utgången rabattkod kan ej visas

Få en gåva värd 65 SEK om köpet överstiger 900

 

2016-01-01

319

- Kontorsgiganten

Utgången rabattkod kan ej visas

Kontorsgiganten erbjuder dig alltid fri frakt när du handlar för mer än 600:-, ingen rabattkod krävs.