Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Kontoret

Kontoret Rabattkoder 2020

Alla aktuella Kontoret rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Kontoret

Kontoret.se är en nätbutik som funnits sedan 2014 och de är en helhetsleverantör för små- och medelstora företag i landet. Idag levererar de sina produkter till hela 35 000 företag.

Sajten startades av NordicInk AB och detta är det fortfarande det företag som äger och driver Kontoret.se. Affärsidén från början var att sälja påfyllningsbläck till bläckpatroner.

NordicInk AB belönades under både år 2011, 2012, 2013 och under år 2014 med priset Årets e-handlare inom kategorin för Bläck och Toner, vilket gör att man som kund kan känna sig helt säker på att det man får är av bra kvalitet.

Snabba leveranser, stort sortiment, lägsta möjliga pris, bra och trygg frakt, säkra betalningar och en proffsig kundservice gör att detta är ett företag som man som kund kan lita på!

Deras kundtjänst når man enkelt via telefon, mejl eller chat och den är öppen vanliga kontorstider.

Utbud

Hos Kontoret.se kan man handla produkter i kategorierna Kontorsmaterial, Packa & Skicka, Kök & Städ, Teknik, Skola & Hobby och Bläck & Toner. Man kan alltså numera köpa saker och ting i denna butik som täcker in i princip alla de behov man har på ett kontor.

I de olika huvudkategorierna hittar man såklart mängder av produkter som är toppen till alla typer av kontor. Bland annat kan man köpa skyltar och annat butiksmaterial, Whiteboards, kopieringspapper, post-it, städredskap, skrivare, dokumentförstörare och hobbymaterial.

Bland varumärkena hittar man bland annat Canon, Epson, Brother, Samsung, Dell, Philips, Lexmark, Acer, Doro och Sharp. Detta är endast ett litet urval av de varumärken som finns hos Kontoret.se, så här kan man lätt hitta produkter från sitt favoritmärke!

Rabattkoder & Erbjudanden

För att man ska ha möjlighet att få exklusiva erbjudanden och rabatter behöver man endast anmäla sig till det nyhetsbrev som Kontoret skickar ut till sina prenumeranter. Detta anmäler man sig snabbt till på hemsidan, så det går snabbt och smidigt.

På Rabattkodsidan så kan du naturligtvis också hitta rabattkoder som du kan använda hos Kontoret när det är dags att handla, så se till att ta dig svängen förbi oss innan du börjar din shopping för extra förmånliga priser!

Kunder som använder rabattkod från Kontoret handlar också hos

Utgångna Kontoret rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

506

- Kontoret

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 30% rabatt på utvalda kontorsprodukter!