Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Klockkungarna

Klockkungarna Rabattkoder 2020

Alla aktuella Klockkungarna rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Klockkungarna

Klockkungarna är en nätbutik som startades upp under 2011. Idag kan de stoltsera med att vara en av de främsta i Norden inom sitt område. Av de två drivna entreprenörerna som ligger bakom företaget har den ena erfarenhet inom modebranschen medan den andra är utbildad jurist. En intressant kombination, med andra ord!

Detta är en säker och trygg butik att handla från då den är certifierad e-handel samt erbjuder trygga betalningsalternativ och snabb och pålitlig frakt.

Hos Klockkungarna har man som kund hela 90 dagars ångerrätt, vilket ger en bra med tid att fatta ett beslut huruvida den produkt man beställt är till belåtenhet eller ej.

Man kan smidigt kontakta Klockkungarna via mejl, telefon eller via Facebook. Det kan lätt uppstå frågor gällande butikens sortiment, din egen beställning eller någonting annat och då är det skönt att veta att man alltid kan kontakta dem för svar. Det finns även en FAQ- sida som är bra att ta sig en titt på innan man kontaktar dem då man ofta finner sitt svar här.

Utbud

När man ska leta upp den rätta klockan så kan man enkelt utgå från deras huvudkategorier som man hittar högst upp på sidan. De kategorier man kan välja produkter från är Varumärken, Herrklockor, Damklockor, Rea och Gravyr.

Bland varumärkena hittar man bland annat Barbour, Michael Kors, Skagen, Diesel, DKNY, Esprit, Casio, Daniel Wellington, Hugo Boss, GANT, Guess, Just Cavalli, PUMA, Tommy Hilfiger, Triwa och Seiko. Man kan med andra ord hitta både en och två klockor hos Klockkungarna att tycka om!

Naturligtvis kan man även söka efter den rätta klockan genom att söka efter armbandsfärg, urverk, display, glas, datum, ATM, färg på urtavlan, diameter, typ av armband och pris.

Rabattkoder & Erbjudanden

Hos Klockkungarna finns det en egen kategori för REA. Här finner man olika typer av klockor som är prissänkta mer eller mindre mycket. I rea-avdelningen hos Klockkungarna finns det många olika fina klockor, så här är chansen stor att hitta en fin klocka.

Se också till att använda en av de rabattkoder som du hittar här hos oss på Rabattkodsidan när du handlar hos Klockkungarna för att få det extra billigt!

Kunder som använder rabattkod från Klockkungarna handlar också hos

Utgångna Klockkungarna rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

525

- Klockkungarna

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! 5% rabatt på alla Daniel Wellington klockor, bästäljaren just nu!

 

2016-01-01

290

- Klockkungarna

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Klockkungarna erbjuder dig fri frakt på allt du handlar!

 

2015-04-25

106

- Klockkungarna

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! 25% rabatt på alla REC-klockor hos klockkungarna!

 

2015-04-25

104

- Klockkungarna

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! 15% rabatt på klockor från Deevotion

 

2015-04-25

109

- Klockkungarna

Utgången rabattkod kan ej visas

10% rabatt på alla Ingersroll klockor hos klockkungarna!

 

2015-04-01

130

- Klockkungarna

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu erbjuds du exklusivt 10% rabatt på alla klockor från Daniel Wellington

 

2015-01-01

131

- Klockkungarna

Utgången rabattkod kan ej visas

5% på hela sortimentet.