Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Klockia

Klockia Rabattkoder 2020

Alla aktuella Klockia rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

10% rabatt

Information

Få 10% rabatt på ditt köp om du anmäler dig till Klockias nyhetsbrev

 
 

Information om Klockia

Klockia – gedigen erfarenhet av klockor

 

Klockia är en av få klock- och urmakare på nätet som kan vara stolta över sina närmare 70 år i branschen. Klockia startade sin verksamhet i en fysisk butik med egen verkstad. År 2008 valde företaget bakom Klockia – Gotlands Ur AB i Visby – att ta steget ut på nätet och lansera e-butiken Klockia.se. Valet kändes naturligt eftersom klockor går att både marknadsförag och sälja över nätet – ”framtiden ligger helt klart på webben” menar företaget.

Inriktning – armbandsur och kompletterande smycken

Klockia erbjuder de flesta märkesklockor i skiftande modestilar. Märken som Certina, Tissot, Longines, Gucci och Armani heter några av de mest eftertraktade märkena. Det är uppenbart att design fått ett allt större vikt hos slutkunden. Andra eftersökte modeklockor som kan nämnas i sammanhanget är – Michael Kors, Skagen, Fossil och Diesel. Temat sport och träning har vuxit sig stort i Klockia sortiment. Några märken som kan nämnas är Adidas, Nike, Casio och Suunto. Det sistnämnda märket erbjuder ett brett utbud av äventyrsklockor med egenskaper såsom kompass och väderutsikt.

Det finns även en hel del populära svenska märkesklockor. Några framträdande varumärken som finns att nämna i sammanhanget är Ezteem, Lambretta och Poseidon.

När det gäller smycken är det framträdande modemärken som dominerar utbudet på Klockia.se. Några som kan nämnas i raden är Calvin Klein, Diesel, Police, DKNY och VJ1890. Smycken på nätet är mycket populärt i Sverige idag eftersom accessoartrenden är stark i alla väder.

Om företaget

Bolaget Gotlands Ur AB har anor från 40-talets Sverige. År 1946 grundades företaget av Karl-Erik Tell som både var urmakare och optiker. Sonen Roland Tell tog efter avklarad optikerexamen över företaget. Idag är företaget både optiker och urmakare även om den största delen av försäljningen sker över nätet. Omsättningen har ökat explosionsartat de senaste åren. För 2013 låg årsomsättningen runt 23 MSEK.

Webbplatsen Klockia.se

Att välja webben som fokal punkt för försäljning var ett naturlig steg för bolaget. Redan efter första året som en auktoriserad e-handelsbutik dubblerades nästan omsättningen. Sidan har fått fin kritik från webbmedia och kunder runtom i landet. Det beror först och främst på att man gjort den frisk och lätt grafiskt samt användarvänlig. Det är enkelt att få sig en klar överblick av produksortiment. Klockias webbproduktion är gedigen har genererat både nya och återkommande kunder.

Betalmetoder

Samtliga erkända betalmetoder finns att tillgå på Klockia: VISA, Mastercard, faktura samt faktura med delbetalning.

Fri frakt

På Klockia är frakten och alltid minst två års garanti på varusortement. Det går också att få ett öppet köp på upp till 365 dagar.

Kunder som använder rabattkod från Klockia handlar också hos

Utgångna Klockia rabattkoder vars giltighet är okänd

2019-12-02

0

- Klockia

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2018-11-26

0

- Klockia

Utgången rabattkod kan ej visas

Gäller ej reavaror

 

2017-11-26

2

- Klockia

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2017-01-01

351

- Klockia

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara upp till 70% på utvalda varor från hela sortimentet!

 

2017-01-01

392

- Klockia

Utgången rabattkod kan ej visas

Hitta snygga ur från Michael Kors!

 

2016-01-01

811

- Klockia

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt på allt du handlar

 

2016-01-01

1222

- Klockia

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 70% rabatt på utvalda modeller