Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Klingel

Klingel Rabattkoder 2019

Alla aktuella Klingel rabattkoder och erbjudanden under juli 2019

 

Information om Klingel

Klingel är en nätbutik som främst säljer kläder, men de säljer även inredning, underkläder, skor och smycken. Deras produkter håller hög kvalitet och oavsett om det är de senaste modenyheterna, eller om det är basplagg som du är ute efter så kan du räkna med att hitta det här.

Här hittar man kläder både i de vanliga storlekarna och i specialstorlekar och de håller bra priser just för specialstorlekarna, vilket man inte finner överallt. Det är således lätt att handla hos Klingel oavsett om du är stor eller om du är liten.

Butiken är certifierad av Trygg e-handel, så man kan känna sig trygg vad gäller kundsäkerheten när man handlar här. De erbjuder även bra och trygga lösningar för betalning och man kan välja mellan både faktura, PayPal, Klingel Konto och kortbetalning.

Utbud

När det är dags att shoppa loss på Klingel så kan man välja produker inom kategorierna Herr, Dam, Hem & Hushåll, Elektronik, Skönhet & Hälsa, Fynd och Outfits.

Här finns det kläder och accessoarer som passar de flesta stilar och då utbudet är så stort så kan man räkna med att hitta just det man själv är ute efter. Här kan man köpa både byxor, klänningar, badkläder, kjolar, kavajer och så vidare, så vare sig det är vardagsplagg eller om det är lite mer festliga kläder du är ute efter så finns det hos Klingel.

Rabattkoder & Erbjudanden

Som med så många andra nätbutiker så fungerar det på det viset hos Klingel att man som kund direkt möter aktuella erbjudanden och kampanjer på förstasidan. På detta sätt så behöver man inte leta runt efter godbitarna, utan de serveras direkt.

Om man passar på att registrera sig för Klingel nyhetsbrev så har man mycket att se fram emot både vad gäller erbjudanden och nyheter.

När du vill ha lite extra bra pris på Klingel, eller en annan nätbutik, så tjänar du på att ta dig en titt här hos oss på Rabattkodsidan. Vi har förmånliga rabattkoder både till Klingel och till andra nätbutiker, så sväng förbi här hos oss och ta med dig rabattkoderna till butikerna för extra billiga priser!

Kunder som använder rabattkod från Klingel handlar också hos

Utgångna Klingel rabattkoder vars giltighet är okänd

2019-07-02

0

- Klingel

Utgången rabattkod kan ej visas

Gäller för en beställning per kund i webbshoppen t.o.m. 2019-07-02. Ange koden när du beställer. Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt.

 

2019-06-24

0

- Klingel

Utgången rabattkod kan ej visas

15% rabatt på utvalda Rieker-Skor. Rabatten gäller endast utvalda artiklar. Gäller för en beställning per kund i webbshoppen t.o.m. 2019-06-24. Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt.

 

2019-06-24

0

- Klingel

Utgången rabattkod kan ej visas

International T-Shirt Day: 21% rabatt på utvalda Damtoppar artiklar. Rabatten gäller endast utvalda artiklar. Gäller för en beställning per kund i webbshoppen t.o.m. 2019-06-24. Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt.

 

2019-06-24

0

- Klingel

Utgången rabattkod kan ej visas

International T-Shirt Day: 21% rabatt på utvalda artiklar. Rabatten gäller endast utvalda artiklar. Gäller för en beställning per kund i webbshoppen t.o.m. 2019-06-24. Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt.

 

2019-06-18

0

- Klingel

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarfynda Upp till 60% rabatt

 

2019-06-15

9

- Klingel

Utgången rabattkod kan ej visas

NYHETSBREV 100 Rabatt

 

2019-06-08

0

- Klingel

Utgången rabattkod kan ej visas

100 kr Sommarrabatt

 

2019-05-31

3

- Klingel

Utgången rabattkod kan ej visas

100 SEK Rabat