Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Intimera

Intimera Rabattkoder 2020

Alla aktuella Intimera rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Intimera

Intimera har funnits som nätbutik sedan 2008. Butiken säljer intimprodukter av olika slag och man kan bland annat höra av sig till dem om man vil ha lite tips för möhippan eller svensexan.

På Intimera arbetar man med att så gott det går normalisera sexleksaker och med att få bort den tabustämpel som finns på just denna typ av produkter. Med sina över 40 000 nöjda kunder genom åren så visar de att intimprodukter både är populärt och eftertraktat på den svenska marknaden.

Deras produkter är noga utvalda för att de ska kunna passa alla typer av personer och på Intimera arbetas det ständigt med att försöka förbättra och förnya utbudet så att alla kunder kan vara nöjda med sina inköp.

Butiken är certifierad av Trygg e-handel och man kan enkelt betala med trygga alternativ så som Klarna faktura, delbetalning eller konto samt kontokort och banköverföring.

Utbud

Då Intimera har ett stort sortiment så har de placerat sina produkter i kategorier. Man kan smidigt söka upp det man är ute efter utifrån kategorierna För båda, För henne, För honom, Apoteket, Märken, Testvinnare, Utförsäljning och Nyheter.

I utbudet hittar man bland annat kondomer, böcker, spel, glidmedel, vibratorer, dildos, dockor, massageoljor, sängkläder och mycket, mycket mer. Här finns allt som man kan tänka sig, helt enkelt!

Om man inte är van vid denna typ av produkter så är det bra att ta sig en titt i kategorierna Testvinnare och Utförsäljning så att man lättare kan bilda sig en uppfattning om vad som står till buds.

Rabattkoder & Erbjudanden

Oavsett vad det är man ska handla så är det alltid kul att få ett extra förmånligt pris på den, eller de, varor man ska köpa. Om man exempelvis ska handla någonting från Intimera, vare sig det är en present till sig själv eller om det är till någon annan, så känns det alltid kul med en rabatt av något slag.

Om du ser till att använda dig av de rabattkoder som vi på Rabattkodsidan har så kan du alltid vara på det säkra gällande bra och förmånliga erbjudanden, så se till att ta det för vana att besöka oss!

Kunder som använder rabattkod från Intimera handlar också hos

Utgångna Intimera rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

509

- Intimera

Utgången rabattkod kan ej visas

Intimera erbjuder dig alltid fri frakt om du handlar för mer än 1000:-