Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Inleed Webbhotell

Inleed Webbhotell Rabattkoder 2020

Alla aktuella Inleed Webbhotell rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Inleed Webbhotell

Inleed är ett företag som erbjuder både webbhotell, domännamn och servertjänster. Deras tjänster är till för både företag och för privatpersoner, så oavsett vilken typ av kund du är så är Inleed helt rätt för dig!

Inleed ingår i Yelles AB om är ett företag som arbetar med webbutveckling och som erbjuder programmering, design, annonsering och publicering till din/er hemsida.

Yelles AB har funnits med på marknaden sedan 2006 och kundbasen finns i hela landet. Servrarna är placerade i företagets egna lokaler i Tällberg och Falun och det är daglig backup på alla konton som gäller.

Det är enkelt att kontakta Inleed kundservice via deras live chat om det skulle vara på det viset att man antingen har en fråga, eller om man skulle stöta på några eventuella problem.

Utbud

Hos Inleed är det enkelt att beställa den tjänst som man är intresserad av. Det enda man behöver göra är att först klicka på ”Beställ” och sedan är det bara att välja och vraka bland de tjänster som erbjuds.

Man kan välja mellan olika tjänster i kategorierna Webbhotell/Domännamn, VPS, Dedikerad Server, CO-location, Backup och SMS API. Förutom vanliga tjänster så kan man även göra tillval så att man får tilläggstjänster, om man skulle behöva det.

Exempel på priser är 29 kronor/månad för Webbhotell Special där 5000 MB utrymme – 250 GB trafik/månad ingår. Även de andra tjänsterna ligger mellan 19 kronor/månad – 399 kronor/månad, vilket gör att det är tjänster till överkomliga priser som erbjuds hos Inleed.

Ett annat exempel på pris är VPS där man kan välja mellan tre olika där det billigaste kostar 199 kronor/månad. Här får man 8 GB RAM – 100 GB SSD-Lagring – 3000 GB trafik. I det dyraste är det istället 32 GB RAM- 400 GB SSD-Lagring – 3000 GB trafik man får till ett pris av 399 kronor/månad.

Rabattkoder & Erbjudanden

Med en rabattkod från oss på Rabattkodsidan så kan du se fram emot extra förmåner när du ska köpa en tjänst från Inleed. Du kopierar rabattkoden snabbt och smidigt här på vår sajt och sedan är det bara att ta med sig den till Inleed och aktivera den!

Kunder som använder rabattkod från Inleed Webbhotell handlar också hos

Utgångna Inleed Webbhotell rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

619

- Inleed Webbhotell

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Kanonerbjudande på webbhotell hos Inleed