Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Inkplanet

Inkplanet Rabattkoder 2020

Alla aktuella Inkplanet rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Inkplanet

Behöver du bläckpatroner till skrivaren eller helt enkelt en ny skrivare eller kopiator så är Inkplanet en av de företag som erbjuder riktigt bra priser, ibland får man erbjudanden om bläckpatroner för 0 kronor.

Inkplanet har sitt huvudfäste i Västerås och har jobbat med e-handel sedan 1999, vilket är många år på nätet, vilket resulterar i att man vet vad man gör. Inkplanet är också godkända för certifierad e-handel vilket gör att du kan handla trygt och säkert online utan att vara orolig att något skulle hända.

Rabattkoder och erbjudanden

För dig som skriver ut mycket och patronerna ofta tar slut så är vårt tips att du ska bli medlem i vårt nyhetsbrev, då kommer du alltid vara underrättad om när det kommer en rabattkod som faller dig i smaken. Att spara pengar borde alla försöka göra.

För att använda en rabattkod så klickar du enkelt på “Visa rabattkod” här inne på rabattkodsidan under det erbjudandet du finner intressant. Är det just en rabattkod det gäller så kommer koden för erbjudandet att visas direkt efter klicket. Kopiera då koden och gå till Inkplanet och klistra in rabattkoden i fältet kampanjkod och klicka på aktivera.

Inkplanet rabattkod brukar komma ut någon gång i månaden, men ofta kommer det ut olika kampanjer och andra erbjudanden som gör att du kan spara bra med pengar på att handla i rätt tid. Kolla alltid in rabattkodsidan.se innan du handlar, det blir så mycket enklare och roligare då.

Leveranser från Inkplanet

Beställer man innan 16:00 så skickas produkterna redan samma dag. Skulle det vara som så att lagret av någon anledning tagit slut så kan de ta några dagar extra. Vi levererar våra varor normalt mellan 1-3 dagar, skulle det vara några andra eventuella dröjsmål så är vi noga med att meddela kunden angående detta.

Inkplanet erbjuder också kunden många olika betalningsalternativ vilket gör det lätt för dig som kund att välja vad som passar dig bäst. Man kan välja att delbetala sin beställning för att inte behöva betala allt direkt om man skulle ha en liten svacka rent ekonomiskt en månad.

Kunder som använder rabattkod från Inkplanet handlar också hos

Utgångna Inkplanet rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

687

- Inkplanet

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu hos Inkplanet! Få bläck till flera olika skrivarmärken från 0 kronor!