Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Himmelriket

Himmelriket Rabattkoder 2020

Alla aktuella Himmelriket rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Himmelriket

Himmelriket är ett homepartyföretag inom erotikbranschen. Deras huvudsakliga verksamhet består av homepartys, men de har även butiker, en nätbutik, grossförsäljning och franchise.

De har levererat sina varor till nöjda kunder sedan 2003 och de är certifierade av Trygg e-handel. Säljarna har tystnadsplikt och alla varor skickas diskret med en annan avsändare.

Här kan man betala med säkra och trygga alternativ så som kontokort, Klarna faktura och Klarna konto. Man kan även räkna med snabb leverans, låg fraktkostnad och miljötänk.

Hos Himmelriket kan man som kund känna sig säker på att trivas då de har en väldigt bra kundtjänst som alltid står till tjänst oavsett vad det är för eventuella problem som man kan tänkas stöta på.

Det är lätt att boka in ett Homeparty via hemsidan och det är enkelt att läsa sig till vilka regler och villkor som gäller för ett sådant party under informationen för ”Homeparty”.

Utbud

I sortimentet hos Himmelriket finns det produkter inom kategorierna Glidmedel, Apotek & Spa, Massageoljor, Sexleksaker för henne, Sexleksaker för honom, Saker för båda, Kläder, Himmelriket och Tillbehör.

Man kan även söka efter produkter i kategorierna Utförsäljning, Nyheter, Erbjudanden just nu, Exklusivt, Ekologiskt och Naturligt. I alla dessa kategorier finns det sedan underkategorier så att man på ett enkelt och smidigt sätt kan hitta det man är ute efter.

I kategorierna Ekologiskt och Naturligt hittar man bland annat sådana saker som massageoljor, massageljus, massagesmör och annan hudvård. Det är alltid trevligt att kunna köpa ekologiska produkter oavsett vad det är man köper, så detta välkomnas naturligtvis av kunderna på Himmelriket.

Rabattkoder & Erbjudanden

Som kund hos Himmelriket kan man se fram emot erbjudanden både i deras utförsäljning och under den kategori som kallas ”Erbjudanden just nu”. Här har man samlat produkter till nedsatt pris, vilket gör att man som kund kan se fram emot riktigt bra priser.

Vi här på Rabattkodsidan har naturligtvis också samlat rabattkoder som du kan använda dig av när du handlar på Himmelriket, så kom in via oss innan du börjar handla så att du är säker på att du får det mest förmånliga priset på ditt köp!

Kunder som använder rabattkod från Himmelriket handlar också hos

Utgångna Himmelriket rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

317

- Himmelriket

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 60% rabatt på massor av utvalda produkter under Himmelriket REA.

 

2016-01-01

280

- Himmelriket

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu erbjuder Himmelriket upp till 50% rabatt på mängder av produkter!