Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Highwhey

Highwhey Rabattkoder 2020

Alla aktuella Highwhey rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Highwhey

Highwhey startades under 2007 i Norge och de säljer kosttillskott, träningskläder för kampsport, MMA och för annan typ av träning. De säljer även träningsredskap.

På Highwhey kan man med andra ord hitta en mängd högkvalitativa produkter och då deras sortiment ständigt utökas och uppdateras så kan man räkna med att hitta någonting nytt hela tiden, vilket såklart gör att det blir extra kul att handla här!

Trots att detta är ett norskt företag så kan man med enkelhet handla från Highwhey även som svensk kund. Det är bara att klicka på ikonen högst upp till höger på sidan som visar EU-flaggan och sedan är man igång!

Utbud

Hos Highwhey har man aldrig långt till kvalitetsprodukter inom träning och då det är personer bakom som vet vad de sysslar med så kan man utan tvekan räkna med at de produkter man får hem är testade och prövade av proffs innan de når butikens lager.

Det är ingen nyhet med det koncept vi finner här, alltså att man kan köpa både kosttillskott och träningskläder samt träningsredskap från ett och samma ställe, men det är alltid ett plus när man kan göra det. Det underlättar att hitta det man behöver under ett och samma tak, så att säga.

Om man vill ”fönstershoppa” lite i utbudet så är det inga svårigheter. De har olika utvalda produkter som de visar upp på sidan så att man inte behöver leta efter dem länge. De har även särskilda produkter som de har extra bra priser på varje vecka.

Rabattkoder & Erbjudanden

Om det är någonting som Highwhey är riktigt bra på så är det att ha erbjudanden på hela sidan! Här finns det både ”Ukens Tilbud” och ”Utvalgte Produkter” som man kan välja produkter till nedsatt pris från.

Naturligtvis hittar vi även ett nyhetsbrev som man enkelt kan anmäla sig till. Var gång nyhetsbrevet dimper ner i inkorgen på mejlen kan man räkna med både erbjudanden, kampanjer och information om nyheter.

Vi på Rabattkodsidan ser såklart också vi till att ge er extra rabatt på Highwhey. Genom att använda våra rabattkoder så får du extra förmåner både på Highwhey och på hundratals andra butiker!

Kunder som använder rabattkod från Highwhey handlar också hos

Utgångna Highwhey rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

283

- Highwhey

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt över 1000,-

 

2016-01-01

310

- Highwhey

Utgången rabattkod kan ej visas

Highwhey erbjude dig alltid fri frakt om du handlar för mer än 750kr, helt utan rabattkod!

 

2016-01-01

283

- Highwhey

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Veckans Deal med upp till 50% rabatt på mängder av olika produkter!